45χρονη Ρωσίδα τουρίστρια το θύμα του ανατριχιαστικού εγκλήματος στην Αμαθούντα

a 370 Ειδήσεις
a 6860 Ειδήσεις

Συμπληρώθηκε το πρώτο κομμάτι του παζλ της άγριας δολοφονίας γυναίκας στον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας το μεσημέρι του Σαββάτου. Τρεις μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα, η αστυνομία κατάφερε να βρει τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που μαρτύρησε στα χέρια του βιαστή και δολοφόνου της… 

Πρόκειται για 45χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία είχε αφιχθεί στην Κύπρο με γκρουπ στις 30 Απριλίου και θα αναχωρούσε για την πατρίδα της στις 13 Μαΐου.

Η απουσία της από το ξενοδοχείο που διέμεινε στην τουριστική περιοχή Αμαθούντας είχε διαπιστωθεί από το Σάββατο, ωστόσο αφορμή για την σχετική καταγγελία στην αστυνομία στάθηκε το γεγονός ότι η ίδια είχε δώσει ραντεβού για τζετ σκι με τους συνταξιδιώτες της για την Κυριακή, ραντεβού στο οποίο δεν έφτασε ποτέ.

Η μη παρουσία της στο ραντεβού όπως και το γεγονός ότι η καμαριέρα του ξενοδοχείου έβρισκε για δύο συνεχόμενες ημέρες το δωμάτιο της άθικτο, σε συνδυασμό με τις έρευνες της Αστυνομίας σε ξενοδοχεία της περιοχής, ήγειραν τις υποψίες πως πιθανόν η αλλοδαπή να ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν ανοίχθηκε το δωμάτιό της άτυχης γυναίκας. Ανάμεσα στις αποσκευές της, εντοπίστηκε και το διαβατήριό της, από την φωτογραφία του οποίου αναγνωρίστηκε το πρόσωπο της.

Από τις αποσκευές της γυναίκας έλειπε η φωτογραφική μηχανή, την οποία φαίνεται να είχε μαζί της και πιθανότατα να κατέληξε στα χέρια του δράστη.

Πάντως, το όνομα της αναμένεται να γίνει γνωστό, μετά από εξετάσεις DNA που θα διενεργηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μεταξύ των ορών 14:00-16:00 του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και στραγγαλισμό, ενώ έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προκλήθηκε από μεγάλη πέτρα.

Τραγική ειρωνεία, η γυναίκα δολοφονήθηκε μια μόλις ημέρα πριν τα γενέθλια της.

Πηγή: SigmaLive