“Πρόσωπο της χρονιάς” ο Ερντογάν;

ΕιδήσειςΕίναι ο Ερντογάν το “Πρόσωπο της χρονιάς”; Κατά τους αναγνώστες του TIME, οι οποίοι κλήθηκαν να αποφασίσουν δια της ψήφου τους, είναι και δεν είναι μαζί. Ο τούρκος πρωθυπουργός διχάζει, προκαλώντας πονοκέφαλο στη συντακτική ομάδα του αμερικανικού περιοδικού…

Εδώ και χρόνια, το περιοδικό καλεί τους αναγνώστες του να (συν)αποφασίσουν για το “Πρόσωπο της χρονιάς“, καταθέτοντας διαδικτυακώς την άποψη τους.

Εφέτος συνάντησαν το εξής παράδοξο. Ο Ταγίπ Ερντογάν έλαβε τις περισσότερες ψήφους υπέρ και τις περισσότερες ψήφους κατά. Πρώτος από την αρχή και από το τέλος.

Συνολικά ο Ερντογάν, έλαβε 122.928 ψήφους υπέρ ως η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2011. Ταυτόχρονα 180.000 αναγνώστες τον καταψήφισαν.

Ποιος ακολουθεί τον Ερντογάν με μεγάλη διαφορά; Ο άσσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συγκέντρωσε 74.412 ψήφους.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το κίνημα “Occupy Wall Street“.

Το “Πρόσωπο της χρονιάς” θα ανακηρυχθεί εντός της εβδομάδας, πιθανότατα την Τετάρτη και θα είναι η επιλογή των συντακτών του περιοδικού, η οποίοι μάλλον προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο.

Πηγή: Nooz.gr