Αρχίζουν την Κυριακή οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Σωτήρας

FDG 3474 Νέα Αμμοχώστου

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ανοίγει η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Σωτήρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «την εκδήλωση της φωταγώγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα στο Δημαρχείο Σωτήρας, θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια Βασιλική Χατζηαδάμου, ενώ η Αθηνά Λιανού και ο Γιάννης Λαουτάρης θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικες μπαλάντες. Θα συμμετέχουν επίσης η Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία» του Δήμου Παραλιμνίου, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας και το Ωδείο Κλασικών και Σύγχρονων Σπουδών».

Στον χώρο της εκδήλωσης, θα διατίθενται προς πώληση Χριστουγεννιάτικα εδέσματα προς ενίσχυση των οργανωμένων συνόλων Σωτήρας, καθώς και παιχνίδια για μικρά παιδιά, όπως φουσκωτά, μπαλονοκατασκεύες, face painting και ξυλοπόδαρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ η πλατεία Σωτήρας θα μετατραπεί σε μια Χριστουγεννιάτικη Πλατεία με ένα μεγάλο fashion show στο οποίο συμμετέχουν όλα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης του Δήμου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από τη Σωτήρα, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα».