Κύπρος: Ανήλικη έκλεβε την αδελφή της που μάζευε λεφτά για το άρρωστο παιδί της!

cache 846x3000 Analog medium 291405 33349 1212018

Τον κουμπαρά που φύλαγε χρήματα για θεραπεία του παιδιού της στη Γαλλία, έκλεψαν η αδελφή και η ξαδέλφη της, το σπίτι της 23χρονης στη Λεμεσό. Οι δύο ανήλικες συνελήφθηκαν και φέρονται να παραδέχονται τη διάπραξη του αδικήματος. Υποστηρίζουν ότι έδωσαν τα χρήματα σε άλλο πρόσωπο που τα είχε ανάγκη!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες στη Λεμεσό. Η 23χρονη μητέρα είχε τον κουμπαρά μέσα στον οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό οκτώ χιλιάδων ευρώ, σε ερμάρι του σπιτιού της. Σκοπός των χρημάτων ήταν για να πάρει το παιδί της για θεραπεία στη Γαλλία.

Χθες με το που επέστρεψε σπίτι της αντιλήφθηκε ότι ο κουμπαράς είχε κάνει φτερά και ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία. Η νεαρή τότε εξέφρασε υποψίες εναντίον της 15χρονης αδελφής της και της 17χρονης εξαδέλφης της. Οι δύο νεαρές κλήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου φέρονται να παραδέχθηκαν την κλοπή του κουμπαρά. Ισχυρίζονται ότι τον έκλεψαν για να δώσουν τα χρήματα σε τρίτο πρόσωπο που τις έπεισε ότι τα είχε περισσότερη ανάγκη από την 23χρονη.

Οι δύο ανήλικες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, ενώ οι ανακριτές ψάχνουν το τρίτο αυτό πρόσωπο.

Πηγή