H Miss Κύπρος Μαρία Αρμενάκη φετινή Βασίλισσα στο Καρναβάλι Αμμοχώστου 2018

armenaki carnival Καρναβάλι Αμμοχώστου

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες στον Δήμο Παραλιμνίου για το Καρναβάλι Αμμοχώστου 2018 σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, ο οποίος φέτος θα ηγείται του Καρναβαλιού με Βασίλισσα την Δημότη Αγίας Νάπας κα. Μαρία Αρμενάκη, η οποία στέφθηκε Miss Κύπρος 2017 στον φετινό Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς.

Η οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού στον Δήμο Παραλιμνίου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου Αγίας Νάπας κ. Μαρία Τοφινή και την ομάδα της, ετοιμάζονται για την πιο ξέφρενη πολιτιστική εκδήλωση της επαρχίας!

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου στην ”Πύλη” του Πάρκου Γλυπτικής της Αγίας Νάπας με θέα το απέραντο γαλάζιο της Αγίας Νάπας, για την παρουσίαση της Βασίλισσας του Καρναβαλιού στην παρουσία των Δημάρχων Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και κ. Γιάννου Καρούσου. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαστεί η Βασίλισσα του Καρναβαλιού κ. Μαρία Αρμενάκη και θα ανακοινωθεί επίσημα το θέμα για το φετινό Καρναβάλι.

maria armenaki1 Καρναβάλι Αμμοχώστου

Πηγή