Κύπρος: 24χρονος διέρρηξε δύο φορές σπίτι 78χρονης

Διάρρηξη, Πόλη Χρυσοχούς

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε ένας 24χρονος από τη Συρία, ο οποίος διέρρηξε δύο φορές την ίδια οικία στην Πόλη Χρυσοχούς, με σκοπό την κλοπή. Και τις δύο φορές ο δράστης άφησε ημιτελές το «έργο» του, αφού έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος συνελήφθη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό διάπραξη κακουργήματος, στις 2 και στις 22 Νοεμβρίου στο σπίτι ηλικιωμένης 78 ετών από την Πόλη Χρυσοχούς.

Ο φερόμενος ως δράστης παραβίασε και τις δυο φορές παράθυρο της κατοικίας και εισήλθε στο σπίτι με σκοπό να κλέψει, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας. Και τις δυο φορές ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την 78χρονη ιδιοκτήτρια η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αποσπάσει οτιδήποτε από την οικία.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν την παραβίαση και στις δύο περιπτώσεις. Από την εξέταση των τεκμηρίων και μαρτυριών που είχαν ενώπιον τους, οδηγήθηκαν στον αλλοδαπό που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: philenews