ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η 15χρονη Αντριάνα επιλέχθηκε από σχολή μπαλέτου στην Εσθονία

Η μαθήτρια του «Art de ballet- Adamantini Kosma» ξεκινάει ένα νέο ταξίδι - Τί αναφέρει η δασκάλα της

1223F2A1 DCF1 43A0 AB01 686677AA6855 art de ballet, exclusive, Αδαμαντίνη Κοσμά, Αντριάνα Αντωνίου

Η Αντριάνα Αντωνίου, μαθήτρια της σχολής Art de ballet-Adamantini Kosma με μεγαλη επιτυχία έπειτα από οντισιόν επιλέχθηκε να ξεκινήσει ένα καινούριο ταξίδι στην ακαδημία Tallinna Balletikool στην Εσθονία από το Σεπτέμβριο του 2021.

Η Αδαμαντίνη Κοσμά, δασκάλα της αναφέρει:

“Η Αντρίανα είναι παιδί στρατιώτης, από την πρώτη μέρα δούλεψε σκληρά,ξεπερνώντας καθημερινά τα όρια του ευατού της στις αίθουσες. Ήτανε πιο δυνατή από κάθε είδος κούρασης και πόνου που απαιτεί το ψηλό επίπεδο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του κλασικού μπαλέτου. Πράγμα ασυνήθιστο για το νεαρό της ηλικίας, ένα παιδί από τα 13 του συνηδητοποιημένο,γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες.

Σήμερα λοιπόν, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη αφού μετα από τοσα χρόνια σκληρής δουλειάς οι κόποι της μαθήτριας μου ανταμείβονται αλλα ταυτόχρονα περήφανη που μεσα απο την επαγγελματική και μεθοδική δουλεια της σχολής μας καταφέραμε να κάνουμε το αδύνατον δυνατό και να πετύχουμε το όνειρο της που ήτανε και δικό μου σε όλη τη προσπάθεια μας αυτή!

Εύχομαι στην Αντριάνα μας και στην οικογένεια της ενα τεράστιο Συγχαρητήρια εκ μερους όλης της σχολής .Μεγάλη τιμή για την Κύπρο μας να βγάζουμε ταλέντα σαν κι αυτήν και σε λίγα χρόνια να είμαστε εκεί να σε θαυμάζουμε στις πρώτες καρέκλες των μεγάλων θεάτρων του εξωτερικού!”