Πάφος: Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη – Στη ΜΕΘ 27χρονη

Στην εντατική 27χρονη μετά από τροχαίο με τετράτροχη

b b asthenoforo Πάφος, Τροχαίο

Ο σοβαρός τραυματισμός μια τουρίστριας από τη Γερμανία, ηλικίας 27 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Νέο Χωριό.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 27χρονη οδηγούσε τετράτροχη μοτοσυκλέτα ενοικιάσεως στις 17:00 στην οδό Ακάμαντος στο Νέο Χωρίου Πάφου με συνεπιβάτιδα ομοεθνή της ηλικίας 28 ετών όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο της μηχανής, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως η ανατράπηκε σε παρακείμενο αυλάκι δίπλα στον δρόμο.

Από τη σύγκρουση οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Από ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η οδηγός της τετράτροχης διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της με σοβαρότερο ένα στον πνευμονοθώρακα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παραμονή της για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου και σταθερή ενώ η 28χρονη συνεπιβάτιδα δεν τραυματίστηκε σοβαρά και πήρε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις για τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος συνεχίζονται.