Πλήρωσαν σε περίπτερο με κλοπιμαίες κάρτες – Στην κατοχή τους μαχαίρια

Στη σύλληψη 2 προσώπων ηλικίας 22 και 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία

periptero 770x433 1 exclusive, κλοπιμαίες κάρτες, περίπτερο

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της μαχαιροφορίας, κατοχής επιθετικού οργάνου, δόλιας χρήσης μέσων πληρωμής, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις κ.ά., που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 22 και 20 ετών.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων προηγήθηκε καταγγελία, για χρήση κλοπιμαίων πιστωτικών καρτών σε περίπτερο στην Αγία Νάπα. Κατά την επί τόπου διερεύνηση της υπόθεσης, δύο πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είχαν κάνει προηγουμένως τις συναλλαγές, ανακόπηκαν έξω από το συγκεκριμένο υποστατικό από μέλη της Αστυνομίας.

Στην κατοχή των δύο υπόπτων, εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία όπου διαμένουν, εντοπίστηκαν 14 κινητά τηλέφωνα και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.