Πανδημοτική Συγκέντρωση Δερύνειας: Δημότες ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δημοτικής αρχής

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας τόνισε ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο επικεντρώνεται σε έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο όλων

pandimotiki exclusive, Πανδημοτική Συγκέντρωση

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στη Δερύνεια, Πανδημοτική Συγκέντρωση των κατοίκων του δημοτικού διαμερίσματος Δερύνειας.

Κατά την Πανδημοτική Συγκέντρωση οι δημότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου – Δερύνειας για τη λειτουργία της δημοτικής αρχής, τις αλλαγές μετά τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, το αναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο Δήμος καθώς και να υποβάλουν ερωτήσεις και εισηγήσεις.

viber image 2024 07 30 09 30 06 857 exclusive, Πανδημοτική Συγκέντρωση

Κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας κ. Γιώργος Νικολέττος τόνισε το γεγονός ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο επικεντρώνεται σε έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο όλων των ανεξαιρέτως των δημοτών όλων των δημοτικών διαμερισμάτων καθώς και στην αειφόρο τουριστική και κατ’ επέκταση οικονομική ανάπτυξη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Δερύνειας κ. Νίκος Λίλης.

Επισημαίνεται ότι Πανδημοτικές Στγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στο κτήριο του Δημοτικού Διαμερίσματος Φρενάρους, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της Αχερίτου και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαεχείου Παραλιμνίου – Δερύνειας στο Παραλίμνι.