Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τις δυο απανθρακωμένες σορούς

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους,

kameno καμένο αυτοκίνητο

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τις δυο απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν σε καμένο αυτοκίνητο σε χωμάτινο παράδρομο μεταξύ Κελλακίου και Παρεκκλησιάς, δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο κύριος Αγγελίδης ανέφερε πως «δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχε ενημερωθεί η Αστυνομία ότι υπήρχε φωτιά σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην περιοχή εδώ. Αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε το μέρος, για να σβήσει τη φωτιά και ενημερώθηκε επίσης η Αστυνομία και επισκέφθηκαν τη σκηνή μέλη του ΤΑΕ και της ΑΔΕ Λεμεσού».

«Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εντός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο είναι σαλούν, υπήρχαν δυο απανθρακωμένες σοροί και αμέσως άρχισε η διερεύνηση από πλευρά ΤΑΕ όσον αφορά τις συνθήκες του περιστατικού», συμπλήρωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι οι εξετάσεις είναι στο αρχικό στάδιο και η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί αξιολογεί όλα τα δεδομένα και πληροφορίες για διαλεύκανση της υπόθεσης, «με προτεραιότητα να εντοπιστεί, σε πρώτη φάση, κατά πόσο αν μιλούμε για έγκλημα ή άλλο περιστατικό».

«Από πλευράς δικής μας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι αστυνομικοί σταθμοί σε περίπτωση που, μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, υπάρχει κάποια καταγγελία για ελλείποντα πρόσωπα.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ενώ οι εξετάσεις στη σκηνή και στην γύρω περιοχή συνεχίζονται.