Οικονομικές διαφορές φαίνεται να ήταν ο κίνητρο της διπλής δολοφονίας

Ελληνοκύπριος 38χρονος ο ένας από τους απανθρακωμένους

dolofonialemesos δολοφονία Λεμεσός

Οικονομικές διαφορές ήταν, σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, το κίνητρο της διπλής δολοφονίας στην περιοχή του Ληστόβουνου.

Αυτό ανέφερε στο Πρωινό Δρομολόγιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, αναφέροντας ότι θύματα και ύποπτοι φέρονται να είχαν φιλικές σχέσεις. Οι δύο ύποπτοι είναι ηλικίας δεκαεννέα και εικοσι-τριών ετών.

Ο κύριος Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι, με βάση τις επιστημονικές εξετάσεις, το πρώτο θύμα είναι ο Ανδρέας Κουζουπή, τριαντα-εννέα ετών από τον Αρακαπά. Το δεύτερο θύμα φαίνεται να είναι αλλοδαπός, κάτοικος Κύπρου και κάτοχος του αυτοκινήτου, το οποίο βρέθηκε καμένο με απανθρακωμένες τις σορούς των θυμάτων.

Κλειδί για τη θετική πορεία των ανακρίσεων ήταν η αναφορά του Κουζουπή ως ελλείπον πρόσωπο.

Κατά τη νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των δύο προκλήθηκε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από κυνηγετικό όπλο. Στο σπίτι του ενός υπόπτου βρέθηκαν κυνηγετικά όπλα και διεξάγονται επιστημονικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν κάποιο χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας σημείωσε ότι οι δύο ύποπτοι απασχόλησαν στο παρελθόν την Αστυνομία μόνο για μικροϋποθέσεις και όχι για ο,τιδήποτε σοβαρό.

Ο κύριος Ανδρέου σημείωσε ότι υπάρχει ακόμη αρκετό ανακριτικό έργο, αλλά οι παρούσες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε καλό δρόμο για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι ύποπτοι οδηγούνται σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: riknews