Αγία Νάπα: Συνελήφθη 47χρονος για άσεμνες επιθέσεις σε 5 γυναίκες

Ο 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση

photo 27 exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 47 ετών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις άσεμνης επίθεσης, άσεμνης πράξης, και επίθεσης, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να διέπραξε εναντίον πέντε γυναικών, από τις οποίες η μία ανήλικη, 17 ετών. Ο 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας να διερευνά.

Σύμφωνα τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι πέντε γυναίκες, ηλικίας από 17 έως 22 ετών, σε τρεις ξεχωριστές ημερομηνίες, σε περιοχή στην Αγία Νάπα, άγνωστος τους άντρας, φέρεται να προέβη σε άσεμνες πράξεις εναντίον τους και να επιτέθηκε άσεμνα στις δύο από τις πέντε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6.30 τα ξημερώματα, ενώ γυναίκα βρισκόταν σε περιοχή στην Αγία Νάπα, ύποπτος άντρας φέρεται να επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της. Στην ίδια περιοχή, στις 07 Αυγούστου, γύρω στις 7.30 το πρωί, δύο γυναίκες προσεγγίστηκαν από ύποπτο άντρα, ο οποίος σταμάτησε κοντά τους το αυτοκίνητο που οδηγούσε και αφού άνοιξε την πόρτα του οχήματος του, φέρεται να προέβη σε άσεμνη πράξη, ενώπιον τους. Στις 11 Αυγούστου, λίγο μετά τις 6.00 τα ξημερώματα, στην ίδια περιοχή, ύποπτος άντρας, με αυτοκίνητο που οδηγούσε, προσέγγισε δύο άλλες γυναίκες και αφού εξήλθε από το όχημα του, φέρεται να προέβη σε άσεμνη πράξη ενώπιον τους και να επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της μιας από τις δύο γυναίκες.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας διενήργησαν εξετάσεις στην περιοχή, από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 47χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 9.00 χθες το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων άσεμνης επίθεσης, άσεμνης πράξης, και επίθεσης.