ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Αυτοί οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας

Το Σεπτέμβριο το Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας

patata exclusive, Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας, Ξυλοφάγου

Η Ξυλοφάγου βάζει και φέτος τα γιορτινά της και διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας.

Ένας θεσμός πλήρως αναβαθμισμένος φέτος όπου από τις 19:00 η ώρα μουσική και χορός θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της κοινότητας για να καταλήξουν με πατινάδα στον χώρο του φεστιβάλ. Κύπρος, Αιγαίο, Μικρά Ασία παντρεύονται αρμονικά μέσα από χορευτικούς βηματισμούς μέ τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Ενώ για αποκορύφωμα η Γλυκερία με τη Μελίνα Κανά ξανασμίγουν τις φωνές τους συνοδευόμενες από τους εξαίρετους Χάρη Μακρή και Δημήτρη Μεσημέρη για να μας ταξιδέψουν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους.

Η Γλυκερία, η πιο γνήσια λαϊκή φωνή της γενιάς της που έχει σφραγίσει με τις ερμηνείες της για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες πολλά και απαιτητικά είδη τραγουδιού, ενθουσιάζει πάντα το κοινό της προσφέροντας του αυθεντική ψυχαγωγία.

Η Μελίνα Κανά έχοντας σίγουρα αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι και στις ψυχές μας, καταφέρνει κάθε φορά με τις τρυφερές ερμηνείες της επί σκηνής να μας μεταδώσει το πάθος και την αλήθεια όλων όσων τραγουδάει.

Παράλληλα στο χώρο του φεστιβάλ θα δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε γεωργική έκθεση όπως και παρουσίαση παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Φυσικά, από ένα τέτοιο φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει το μαγείρεμα πατάτας αλλά και η ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλές και διάφορες συνταγές με το chef Σταυρή Γεωργίου να μαγειρεύει live και να προσφέρει στο κοινό τις δικές του πατατοδημιουργίες!

Από ένα τέτοιο φεστιβάλ δεν λείπει κανείς! Είσοδος: €5,00

456280449 122152529324256008 1194978208015320198 n exclusive, Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας, Ξυλοφάγου