ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Θρήνος – “Έφυγε” ο Αντρέας Παναγή (Καμάρας)

ScreenHunter 42750

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θρηνεί την απώλεια του Αντρέα Παναγή (Καμάρας), ενός γνήσιου Ενωσίτη που υπηρέτησε με αφοσίωση την αγαπημένη του ομάδα για τέσσερις δεκαετίες.

Ο Αντρέας Καμάρας, είτε ως επίτροπος είτε ως Διευθυντής της Πρώτης Ομάδας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Ένωσης, με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο και τη συνεχή συνεργασία του με τη Διοίκηση.

Η ενημέρωση της ΕΝΠ

Αιωνία ας είναι πάντα η μνήμη σου Αντρέα Παναγή Καμάρα!

Το Σωματείο μας θρηνεί τον χαμό ενός γνήσιου Ενωσίτη, ο οποίος για τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες υπηρέτησε πιστά την αγαπημένη του ομάδα είτε ως επίτροπος είτε ως Διευθυντής της Πρώτης Ομάδας.

Καθημερινά στο γήπεδο, ήταν αυτός που έπρεπε να προνοήσει και να προγραμματίσει για τα πάντα, πάντοτε σε συνεργασία με την εκάστοτε Διοίκηση.

Είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε πάρα πολλά χρόνια με τον μακαριστό Αντρέα. Ήταν ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων και ο συνδετικός κρίκος προπονητή και Διοίκησης. Άνθρωπος ευθύς και δίκαιος, είχε την ικανότητα να κρατεί την αναγκαία ηρεμία στα αποδυτήρια και μετά από τις νίκες και μετά από τις ήττες.

Στα νιάτα του όπως όλοι οι νεαροί Ενωσίτες δοκίμασε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά όπως χαρακτηριστικά έλεγε, μόλις κατάλαβε ότι “καταλιούσε άδικα το νερό στα ντους των αποδυτηρίων μετά από κάθε προπόνηση” πήρε την απόφαση και σταμάτησε από πολύ νωρίς κάθε προσπάθεια να γίνει βασικό μέλος της πρώτης ομάδας της αγαπημένης του Ένωσης.

Ο μακαριστός Αντρέας ήταν και στον πάγκο στο μεγάλο τελικό του 1983 απέναντι στην Ομόνοια, γραμμένος στο φύλλο αγώνα ως Έφορος.

Στο καλό Αντρέα Καμάρα!