Αγία Νάπα: Πρώτο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα τον Καρκίνο στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιώργος Σεφέρη»

Δήμαρχος Αγίας Νάπας: «Σημαντικό γεγονός για τον Δήμο και έμπρακτη απόδειξη ότι πέρα από τη διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και σημαντικά συνέδρια».

karkinos exclusive, Ιατρικό Συνέδριο, Πολιτιστικό Κέντρο «Γιώργος Σεφέρη»

Πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιώργος Σεφέρη», στην Πλατεία Σεφέρη (Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας) η ώρα 09:00 το πρώτο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα τον Καρκίνο.

Στο Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο «΄Αρωμα Αγίας Νάπας» – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής, θα παραστούν και θα μιλήσουν κορυφαίοι επιστήμονες γιατροί από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό μεταξύ άλλων, ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Παλατές εκ μέρους της Προεδρίας και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή και Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου «΄Αρωμα Αγίας Νάπας» – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής αείμνηστου Κίκη Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο Αγίας Νάπας η διοργάνωση του πρώτου Ιατρικού Συνεδρίου με θέμα τον Καρκίνο και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο «΄Αρωμα Αγίας Νάπας» – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χριστάκη Πίττα για την απόφαση να πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα.

Η διοργάνωση τέτοιου σημαντικού Συνεδρίου πρόσθεσε, «καταδεικνύει με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν πρωτοπορεί μόνο στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά μπορεί να διοργανώσει και να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και σημαντικά συνέδρια».

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

464201624 574637071762711 3832256186609957859 n exclusive, Ιατρικό Συνέδριο, Πολιτιστικό Κέντρο «Γιώργος Σεφέρη»