Εθελοντές, δύτες και ναυαγοσώστες καθάρισαν την παραλία Αγίας Θέκλας (photos)

a 6 Ειδήσεις
a 1238 Ειδήσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Σωτήρας στην Ετήσια Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαριότητας Let’s Do It Cyprus που διεξήχθη το Σάββατο, 25 Απριλίου στο παραλιακό μέτωπο Αγίας Θέκλας.

a1 1 Ειδήσεις

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό του εξωκλησιού και της παραλίας της Αγίας Θέκλας και ξεπερνούσαν τα 40 άτομα, μεταξύ των οποίων το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, εκπρόσωποι του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος του Ονήσιλου Σωτήρας, του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Σωτήρας και μέλη του Ναυαγοσωστικού Συνδέσμου Αμμοχώστου “Ευαγόρας”, καθώς και ο ίδιος ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Φλωρεντία Σάββα.

a2 1 Ειδήσεις

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για πρώτη φορά στον καθαρισμό της παραλιακής μας περιοχής, συμμετέχουν 20 αυτοδύτες, οι οποίοι προέβησαν σε καθαρισμό του θαλάσσιου βυθού της παραλίας Αγίας Θέκλας, ανασύροντας διάφορα σκουπίδια.

a3 Ειδήσεις

Σημαντικό είναι το γεγονός, όπως μας τόνισαν οι δύτες, ότι το περισσότερο μέρος του βυθού των παραλιών μας παραμένει καθαρό, γεγονός που είναι καθοριστικής σημασίας στην απονομή της γαλάζιας σημαίας στην παραλία της Αγίας Θέκλας.

a4 Ειδήσεις

Οι εθελοντές μάζεψαν συνολικά 30 σακούλια με ανακυκλώσιμα PMD, 10 σακούλια με διάφορα άλλα σκουπίδια αλλά και 2 φορτηγά φύκια!

a5 Ειδήσεις

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook πατώντας εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.444177445738793.1073741905.234284796728060&type=1

a6 Ειδήσεις

Φωτογραφίες: Χριστόφορος Λυσής

a8 Ειδήσεις
a7 Ειδήσεις

SotiraNews