50χρονος έκλεβε ποδήλατα από ξενοδοχεία στην Αγία Νάπα

a 104 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2488 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης του παρουσιάστηκε την Παρασκευή ο 50χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την κλοπή 18 ποδηλάτων από ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας συνολικής αξίας 4 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 50χρονος συνελήφθηκε χθες στη Λεμεσό, αφού καταζητείτο κατόπιν δικαστικού εντάλματος σύλληψης, μετά την αναγνώριση του από τα κλειστά κυκλώματα των ξενοδοχείων απ’ όπου κλάπηκαν τα ποδήλατα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από τους διευθυντές πέντε ξενοδοχείων στην Αγία Νάπα ότι στις 29 Απριλίου 2014, μεταξύ των ωρών 21.00 – 23.30 το βράδυ, άγνωστος ή άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν από το χώρο στάθμευσης των ξενοδοχείων συνολικά 18 ποδήλατα αφού πρώτα έκοψαν τις κλειδωνιές τους.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των ξενοδοχείων, αναγνωρίστηκε ότι δράστης ήταν ένας ελληνοκύπριος από τη Λεμεσό ηλικίας 50 χρόνων, ο οποίος είναι γνωστός στην Αστυνομία.

Η αξία των ποδηλάτων που εκλάπησαν ανέρχεται στις 4 χιλιάδες ευρώ ενώ η κακόβουλη ζημιά στις κλειδωνιές υπολογίζεται γύρω στα 150 ευρώ.