ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εκδήλωση με θέμα «Οι Νομικές πτυχές του θέματος των Αγνοουμένων στην Κύπρο»

Εκδήλωση με θέμα «Οι Νομικές πτυχές του θέματος των Αγνοουμένων στην Κύπρο» διοργανώνουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Κερύνειας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Hippasus

1 Copy 2 1 exclusive

«Οι Νομικές πτυχές του θέματος των Αγνοουμένων στην Κύπρο» θα συζητηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Thalassa»
Εκδήλωση με θέμα «Οι Νομικές πτυχές του θέματος των Αγνοουμένων στην Κύπρο» διοργανώνουν την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Thalassa» η ώρα 6.30μ.μ, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Κερύνειας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Hippasus, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Καρεφυλλίδου-Ιωάννου «Αναζητώντας τα ΄Ιχνη».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου κ. Σταύρος Μαυρομμάτης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας κ. Νικόλας Κωνσταντινίδης

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο τ. Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. ΄Αγγελος Συρίγος και ο κ. Στέλιος Περράκης, Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών, πρώην Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Πρώην Πρέσβης – Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας θα κλείσει με αντιφώνηση από την συγγραφέα του βιβλίου «Αναζητώντας τα ΄Ιχνη» κα. Μαρία Καρεφυλλίδου-Ιωάννου.