ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώτα Νέγκα στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ

Με τρεις μεγάλες συναυλίες από τις καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες Τα 40χρονα του Διεθνούς Φεστιβάλ

Screenshot 1 10 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Με τρεις μεγάλες συναυλίες από τις καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώτα Νέγκα, ο Δήμος Αγίας Νάπας θα εορτάσει φέτος τα 40χρονα του Διεθνούς Φεστιβάλ του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου

Σαράντα χρόνια συμπληρώνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας και ο Δήμος Αγίας Νάπας θα εορτάσει δεόντως το γεγονός πραγματοποιώντας τρεις μεγάλες συναυλίες με τις σπουδαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες Ελένη Τσαλιγοπούλου (Κυριακή 29/09), Μελίνα Ασλανίδου (Σάββατο 28/09) και Γιώτα Νέγκα (27/09).

Η αρχή θα γίνει με τη συναυλία της Γιώτας Νέγκα «Αφιερώματα», όπου η σπουδαία ερμηνεύτρια μαζί με 7μελές Σχήμα και τους δύο νέους και καλά υποσχόμενους ερμηνευτές Πάρη Παράσχο και Λευτέρη Πιτσιλλίδη, θα κάνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι με αφιερώματα σε συνθέτες και στιχουργούς από τη χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς να παραλείψει προσωπικές επιτυχίες της που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό. Οι ενορχηστρώσεις και η μουσική επιμέλεια ανήκουν στον ΄Αδμητο Πιτσιλλίδη.

Ακολουθεί το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ, η συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου. Μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του έντεχνου, λαϊκού τραγουδιού με τη «μαγική» χροιά, η οποία έχει ερμηνεύσει τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα, έχουν κατακτήσει το πανελλήνιο και αποτελούν διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου.

Με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, θα παρουσιάσει στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, ένα μοναδικό πρόγραμμα, έχοντας δίπλα της μια ομάδα από εξαίρετους μουσικούς, με αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Το 40o Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν την μουσική μας περιουσία: τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και δημιουργών, κλασικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική συναυλιακή πρόταση.

Μαζί της ένα σχήμα εξαιρετικών και ευέλικτων μουσικών, σε μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας διασκεδάζουν, να μας ταξιδεύουν.

459050634 542926844933734 1979616033587965970 n exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ