ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρχεται η νέα ξεκαρδιστική κυπριακή φαρσοκωμωδία «Τίνος είναι το μωρό»

Το Θέατρο Γέλιου παρουσιάζει την νέα ξεκαρδιστική κυπριακή φαρσοκωμωδία "Τίνος είναι το μωρό"

AD212C39 447D 4C55 AFCF 00F16688D762 exclusive

Το Θέατρο Γέλιου παρουσιάζει την νέα ξεκαρδιστική κυπριακή φαρσοκωμωδία “Τίνος είναι το μωρό”. Μία κωμωδία φάρσα με ανατροπές, πολλά κυπριακά τραγούδια και όχι μόνο, χορό και αβίαστο γέλιo! Μία κωμωδία για όλη την οικογένεια. Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 στις 9:00 μ.μ. στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας.

Επικεφαλής του θιάσου η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Όλγα Ποταμίτου. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σχοινιού, Μαρία Φιακά , Βαγγέλης Ιωάννου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και μαζί μας φέτος και ο Δώρος Κυριακίδης.
Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει και φέτος ο Κώστας Σχοινιού.

Σ’ ένα χωριό της Κύπρου ζουν ο Μισιελλής (Κώστας Σχοινιού) Χήρος, μαζί με την κόρη του Παρασκευούλα (Ερμιόνη Κωμοδρόμου). Η Ανδριανού (Μαρία Φιακά) Χηράτη και αυτή με το γιό της Ευάγγελο (Βαγγέλης Ιωάννου). Οι γονιοί είναι κρυφά ερωτευμένοι από τα παιδιά τους, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τα παιδιά τους. Είναι και αυτά ερωτευμένα μεταξύ τους. Υπάρχει ένα μεγάλο όμως μυστικό. Ένα από τα δύο παιδιά είναι υιοθετημένο και η μόνη που το γνωρίζει είναι η Μαμμού του Χωριού η Μηλιά (Όλγα Ποταμίτου) η οποία είναι ανύπαντρη περιμένει τον καλό της να έρθει από την Αυστραλία που της προξενεύουν τον οποίο μάλιστα δεν έχει δει ποτέ!

Από την Αυστραλία όμως καταφθάνει στο χωριό ο Αργύρης (αδελφός του Μισιελλή ) Δώρος Κυριακίδης απροειδοποίητα για να του κάνει έκπληξη. Η Μηλιά ( Όλγα Ποταμίτου) νομίζοντας ότι είναι ο γαμπρός που της προξενεύουν αρχίζει να κολλά στον Αργύρη. Και τότε ξεκινά η παρεξήγηση πάνω στην άλλη, με πολλή γέλιο. Στο τέλος θα παντρευτεί ο Μισιελής την Ανδριανού; Θα παντρευτεί ο Βαγγέλης την Παρασκευούλα; Θα παντρευτεί ο Αργύρης την Μηλιά; Και το βασικότερο θα αποκαλυφθεί… τίνος είναι το μωρό; Όλα αυτά επί σκηνής…