Δευτέρα του Πάσχα: Πάμε Παραλίμνι για παραδοσιακά παιχνίδια, χορό και χορευτική παρέλαση

"Χορεύοντας στους δρόμους της Παράδοσης": Παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου και μουσικοχορευτική παράσταστη με την ορχήστρα χάλκινων πνευστών "Bronza Banda" από το Πολιτιστικό Εργαστήρι "Παρά τη Λίμνη"

DSC 0061 exclusive, Πολιτιστικό Εργαστήρι Παρα τη Λίμνη

Παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια, παραδοσιακή παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου και μουσικοχορευτική παράσταση με ορχήστρα χάλκινων πνευστών περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου για τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022.

● Στις 16:00, στον δρόμο έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου θα στηθούν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

● Στη συνέχεια, στις 19:15, το Πολιτιστικό Εργαστήρι “Παρά τη Λίμνη” Δήμου Παραλιμνίου θα πραγματοποιήσει παραδοσιακή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.

● Και τέλος, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση “Χορεύοντας στους Δρόμους της Παράδοσης” με την ορχήστρα χάλκινων πνευστών Bronza Banda στην πλατεία Μητροπόλεως.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«Χορεύοντας στου Δρόμους της Παράδοσης»

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη», Δήμου Παραλιμνίου, τη Δευτέρα του Πάσχα στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου, παρουσιάζει την εκδήλωση «Χορεύοντας στου Δρόμους της Παράδοσης», ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην παράδοση, με την ορχήστρα Χάλκινων Πνευστών Banda Bronza από την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19:15 με χορευτική παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία με παραδοσιακή συναυλία από την ορχήστρα Βronza Banda.

Οι ομάδες του Συλλόγου θα παρουσιάσουν στην πλατεία σουίτες από παραδοσιακούς χορούς, με έμφαση στην περιοχή της Μακεδονίας και τη συνοδεία της ορχήστρας των χάλκινων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.