ΣΩΤΗΡΑ: Δωρεάν εργαστήρι από τον Οργανισμό Νεολαίας με θέμα Unlocking Creativity

Δήλωσε συμμετοχή στο εργαστήρι

onek exclusive, Sotira, Οργανισμό Νεολαίας

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει νέα σειρά εργαστηρίων με τίτλο #Unlocking Creativity: Δημιουργική και Καινοτομική Σκέψη στην Επίλυση Προβλημάτων».

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Πολύκεντρο Νεολαίας Αμμοχώστου στη Σωτήρα, τη Τρίτη 08 Οκτωβρίου από τις 18:00-20:00 και απευθύνονται σε όσες και όσους επιθυμούν να αναπτύξουν δημιουργική σκέψη και να ανακαλύψουν νέες, καινοτόμες μεθόδους για την αντιμετώπιση των μικρών και των μεγάλων προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

Τα άτομα που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να προσεγγίσουν με δημιουργικό τρόπο πιθανά ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα, την εργασία αλλά και αλλού και να εξερευνήσουν νέες μεθόδους επίλυσης.

Βασικές θεματικές του εργαστηρίου:

• Δημιουργική Σκέψη Πως μπορούμε να σκεφτούμε «έξω από το κουτί» και να ανακαλύψουμε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα;

• Καινοτομία: Ασκήσεις για την ανάπτυξη της φαντασίας, την παραγωγή νέων ιδεών και την υιοθέτηση διαφορετικών προοπτικών.

• Επίλυση προβλημάτων στην καθημερινή ζωή: Πως να αντιμετωπίζουμε προβλήματα που προκύπτουν στην προσωπική, ζωή όπως οικονομικά, σχέσεις ή υγεία.

Με έμφαση στην βιωματική μάθηση, τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν διαδραστικές δραστηριότητες, ομαδικές συζητήσεις και προκλήσεις επίλυσης προβλημάτων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 23-722292.

461792884 563569836202768 2133292200365594329 n exclusive, Sotira, Οργανισμό Νεολαίας