Ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται στη Δερύνεια για μια ξεχωριστή φιλανθρωπική παράσταση

Φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special»: Ένα καλοκαιρινό music comedy show για τη στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος που παρουσιάζει η Μαρίνα Αγίας Νάπας

photo 17 exclusive, Out of the Blue, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, Λούης Πατσαλίδης

Όταν το γέλιο και η μουσική συναντώνται κάτω απ’ τον αυγουστιάτικο ουρανό, δίνουν ελπίδα, φωτίζουν τον κόσμο και αλλάζουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, για να δώσουν χαρά και ελπίδα, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του Τεύκρος Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Κλεάνθους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special» που παρουσιάζει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για ένα music comedy show για τη στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος της δωρεάν κατ’ οίκον διανομής φαγητού σε άπορες οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Από το 1998 η κουζίνα του ΚΕΠΑ μαγειρεύει καθημερινά και συσκευάζει φαγητό το οποίο διανέμεται στα σπίτια συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας στις 9.00 μ.μ και ΟΛΑ τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τη στήριξη του ΚΕΠΑ.

Κάτω απ’ τα αστέρια, με αγαπημένη μουσική των 80s & 90s και stand up comedy by Louis Patsalides, ο ταλαντούχος παρουσιαστής και η ομάδα του, στήνουν ένα μαγικό καλοκαιρινό πάρτι. Τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε συνδυάζονται αρμονικά με το stand-up comedy του Λούη Πατσαλίδη σε μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, αναμνήσεις και νοσταλγία κατάλληλη για όλη την οικογένεια!

thumbnail ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ SUMMER SPECIAL ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΑ exclusive, Out of the Blue, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, Λούης Πατσαλίδης

Τιμή εισιτηρίου €10

Προπώληση Εισιτηρίων: Τickethour, σε όλα τα ACS Courier, ΚΕΠΑ, Αρτοποιεία Θημωνιά (Δερύνεια & Φρέναρος)

Τηλ: 77777040, 23741623

Παρουσιάζει: Η Mαρίνα Αγίας Νάπας

Μέγας χορηγός: Karma Group

Υποστηρικτές: BoConcept, Xenion Education, CYPRUS MILLERS BY Hadjigiorkis – Μύλοι Χατζηγιώρκη, CTP Management, Rocas Experience, Pittakis Building Materials, Jermino Imports Ltd – Παραλίμνι, Τickethour, Αρτοποιεία Θημωνιά

Στηρίζει: O Δήμος Δερύνειας

Xορηγός Επικοινωνίας: Famagusta News

Διοργάνωση: Οut of the Blue Creative Communications

Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος και οι δράσεις του

Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ιδρύθηκε το 1996 και είναι ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα (εγγεγραμμένο στο μητρώο της Κ.Δ με αριθμό 1912) στο Παραλίμνι που στηρίζει έμπρακτα άπορες οικογένειες και παιδιά σε ολόκληρη την Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί πρότυπη Στέγη Ηλικιωμένων & Κέντρο Αποκατάστασης.

Το ΚΕΠΑ έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη δράση, έχοντας στο επίκεντρο του τον άνθρωπο. Πέραν από το πρόγραμμα της κατ’ οίκον διανομής ζεστού φαγητού σε άπορες οικογένειες και το «Συσσίτιο» που λειτουργεί από 1998, λειτουργεί και Κοινωνικό παντοπωλείο «Καλάθι Αγάπης» από το 2006.

Επίσης από το 2000 λειτουργεί Κέντρο Φροντίδας & Αποκατάστασης ηλικιωμένων και αναπήρων, από το 2014 παρέχει δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και φιλοξενεί από το 1998 το ειδικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής».

Επιπλέον, διαθέτει ξενώνα για εμπερίστατες οικογένειες (θύματα οικογενειακής βίας), προσφέρει ρουχισμό και υπόδηση σε άπορες οικογένειες, λειτουργεί κοινωνικό φροντιστήριο (δωρεάν μαθήματα σε άπορους μαθητές), φιλοξενεί συνεδριάσεις εθελοντικών οργανισμών και παρέχει υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές.

Πέραν τούτων, το ΚΕΠΑ προχωρά αυτή την περίοδο στη δημιουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αλάσια» με στόχο να προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και χρόνιους ασθενείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς πρέπει να μεταβαίνουν εκτός επαρχίας για μια απλή θεραπεία.