Ο παραλιακός πεζόδρομος του Πρωταρά θα γεμίσει μουσικούς – Έρχεται το MoonWalk με 26 μουσικές σκηνές!

Moonwalk: Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου επιστρέφει στον Πρωταρά - Με 26 μουσικές σκηνές το φετινό Moonwalk στον Πρωταρά – Μουσική υπό το φως της πανσελήνου στον παραλιακό πεζόδρομο

protaras cyprus exclusive, MoonWalk, Μουσική, Πρωταράς

Με 26 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, διοργανώνεται και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο του Πρωταρά.

Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου έρχεται για άλλη μια φορά για να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη, κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 26 μουσικές σκηνές κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, σε μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων, από την παραλία Λούμα (μετά το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο αλιευτικό καταφύγιο Περνέρας), μέχρι και την διάσημη παραλία Fig Tree Bay, περιλαμβανομένης και της νέας φάσης (φάση Γ’) του παραλιακού πεζοδρόμου, όπου θα προσφέρουν μία μοναδική μουσική εμπειρία στους επισκέπτες.

Το Moonwalk διοργανώνεται από τη Νεολαία Παραλιμνίου με κύριο υποστηρικτή τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

moonwalk exclusive, MoonWalk, Μουσική, Πρωταράς