Ο Πρωταράς φιλοξενεί το πρώτο Cyprus Street Soccer

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή

thumbnail BANNER 2 Cyprus Street Soccer, exclusive, Πρωταράς

Το 1ο Cyprus Street Soccer Powered by Cablenet είναι εδώ!

Η εταιρεία Game On Pro Marketing σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 1ου Cyprus Street Soccer Powered by Cablenet, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Αυγούστου στην Πλατεία Πρωταρά. Αυτή η μοναδική ποδοσφαιρική εκδήλωση υπόσχεται δράση, διασκέδαση και κοινωνική προσφορά!

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του αθλητισμού και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Μέσα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο, φέρνουμε κοντά την κοινότητα και στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες, προσφέροντας τα έσοδα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Το Cyprus Street Soccer φέρνει κοντά ποδοσφαιρόφιλους όλων των ηλικιών σε αγώνες 15 λεπτών, με ομάδες 2 εναντίον 2, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορίες Συμμετοχής:

• Παιδιά: 7-12 ετών

• Έφηβοι: 13-17 ετών

• Οικογένειες: Ένα παιδί μέχρι 15 ετών και ένας ενήλικας

Υπάρχουν μόνο 84 διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα €25 ανά ομάδα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους “Μικρούς Ήρωες”, γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να παλεύει με τον καρκίνο μόνο του.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 70007271 ή επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης www.streetsoccer.cy

ΜΑΙΝ BANNER Cyprus Street Soccer, exclusive, Πρωταράς