ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Αυτά είναι τα 26 μουσικά σχήματα στο φετινό MoonWalk – Όλες οι πληροφορίες (Χάρτης)

Αυτά είναι τα 26 μουσικά σχήματα που θα μας χαρίσουν δωρεάν μουσική υπό το φως της πανσελήνου στο φετινό MoonWalk του Πρωταρά - Το μεγαλύτερο street music festival και φέτος στον Πρωταρά με περισσότερες μουσικές σκηνές από κάθε άλλη φορά

photo 26 exclusive, MoonWalk, Μουσική, Νεολαία Παραλιμνίου

Με 26 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, διοργανώνεται και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο του Πρωταρά από τη Νεολαία Παραλιμνίου. Ο πιο ρομαντικός και μελωδικός περίπατος της Κύπρου, κάτω από το φως της Πανσελήνου η οποία θα ανατείλει η ώρα 19:21, μέσα από την Θάλασσα του Πρωταρά.

Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου έρχεται για άλλη μια φορά για να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη, κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 26 μουσικές σκηνές κατά μήκος των 5 χιλιομέτρων του παραλιακού πεζοδρόμου του Πρωταρά, από την παραλία Λούμα (μετά το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο αλιευτικό καταφύγιο Περνέρας), μέχρι και την διάσημη παραλία Fig Tree Bay, περιλαμβανομένης και της νέας φάσης (φάση Γ’) του παραλιακού πεζοδρόμου, όπου θα προσφέρουν μία μοναδική μουσική εμπειρία στους επισκέπτες. Παράλληλα, στον χώρο θα στηθούν και τηλεσκόπια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας με τα οποία θα μπορούμε να παρατηρήσουμε την πανσέληνο.

Το Moonwalk διοργανώνεται από τη Νεολαία Παραλιμνίου με κύριο υποστηρικτή τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Οι μουσικές σκηνές:

(Διαδρομή από Fig Tree Bay προς εξωκλήσι Αγίου Νικολάου στην περιοχή Περνέρα. Η διαδρομή μπορεί να ξεκινήσει από οποιοδήποτε σημείο)

 1. KazanDibi Duo (Κυριάκος Μαρκουλλής και Έλενα Παπαγεωργίου), Από την Κυπριακή και Ελληνική παράδοση μέχρι μουσικές συνθετών που έμειναν στην ιστορία.
 2. Μικροί Ρεμπέτες, Το γνήσιο Ρεμπέτικο
 3. Μουσικό Σχήμα Μωυσή Μάρκου (Μωυσής Μάρκου, Άννα Αριστείδου και Νίκη Ανδρονίκου), Παραδοσιακή μουσική από Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Ρούμελη, Μικρά Ασία, Αιγαίο και Κύπρο.
 4. Trio Frission, Soul, Groove και RnB μουσική
 5. Κάλεσμα, Φωνητικό σύνολο παραδοσιακής μουσικής
 6. Γάτες με Γραβάτες, Τζαζ, Ροκ, Ποπ και Μιούζικαλ
 7. The Double Trouble Project, Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο ακουστικό Ροκ
 8. Dj Zackz Music, Audio visionary melodic music
 9. The Daydreamers, Ποπ και Έντεχνο Ελληνικό Ρεπερτόριο
 10. George Kalopedis Quintet, Funk, Jazz, Swing και Soul μουσική
 11. Afrofunk Quintet, Διασκευές μουσικών κομματιών Afro, Funk και Latin μουσικής όπου ο ρυθμός είναι το κυρίαρχο στοιχείο
 12. Katie Miltiadous και Mike Michael, Α blend of Pop – Soul Tunes
 13. Gaba Project, Handpan Duo με κρητική λύρα
 14. Μωυσής Παπαμωυσέως και Τάσος Παπαμιχαήλ, Ελαφρολαϊκή και Παραδοσιακή Μουσική
 15. Νικόλας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παρασκευά και Χρίστος Ισιδώρου, Μουσικές Παράλιων της Ανατολικής Μεσογείου
 16. Funk Trio, (Στυλιανή Πίτσιλλου, Ανδρέας Φιλίππου και Στέλιος Αντωνίου)
 17. Avgi Duo, Original works by Avgi Stavrou and selected covers. A combination of mellow, atmospheric elemental, uplifting and emotionally-charged outbreaks.
 18. Trio μπρίο (Κυριάκος Χατζηανδρέου, Ανδρέας Σιαντάνης και Αντρέας Καλλής), Κάθε λιμάνι και μουσική
 19. George Sidiropoulos Duo, Acoustic and Groove Music
 20. Κινέζος Τρίο (Γιώργος Γρηγορίου, Παναγιώτης Τσαππής και Χριστόδουλος Χριστοδούλου), Έντεχνη εναλλακτική ελληνική μουσική
 21. Μαντολινάτα Δήμου Παραλιμνίου, Στους μελωδικούς ρυθμούς του μαντολίνου
 22. Zina Melekki Quintet, Σύγχρονη Κλασσική Μουσική
 23. Αννίτα Κωνσταντίνου, Μιχάλης Λυσιώτη, Jo Car και Μάρα Φιλίππου, Ελληνικά Διαχρονικά τραγούδια σε σύγχρονες εκτελέσεις συνδυασμένα με international jazz standards
 24. Irena Avraamidou και Chrysovalanto Theodoulou, A journey to the moon, through a varied and multilingual program, with songs and poems from all over the world
 25. Παναγιώτης Κουμάσης, Εντεχνολαϊκό Ελληνικό ρεπερτόριο
 26. * Κυπριακός Οργανισμός Αστρονομίας, Δες το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο.
 27. Cashiers, Τραγούδια ελληνικού και ξένου ροκ και ποπ-ροκ χρώματος.

Δωρεάν Χώροι Στάθμευσης

Ενημερώνονται οι επισκέπτες ότι όλοι οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης, που βρίσκονται κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου, καθώς και ο μεγάλος χώρος στάθμευσης μεταξύ της οδού Πρωταρά (ξενοδοχείων) και της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: https://paralimniyouth.org/moonwalk2022/

Κατά μήκους του πεζόδρομου θα υπάρχουν εστιατόρια, μπαράκια και περίπτερα όπου θα μπορεί ο οδοιπόρος να απολαύσει ποτό και φαγητό.

Δείτε τον χάρτη

Moonwalk Map 1 page 001 exclusive, MoonWalk, Μουσική, Νεολαία Παραλιμνίου