“Οι διεφθαρμένοι δεν επιθυμούν ανεξάρτητα άτομα στα πόδια τους που θα τους κάνουν χαλάστρες”, ανέφερε ο Α.Αριστείδου

Τι αναφέρει στο άρθρο του ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

viber image 2020 10 19 16 02 21 Κίνημα Ενωμένων Κηνυγών
Αυτούσια η δημοσίευση του Αντιπροέδρου του Κ.Ε.Κ.Κ:
Ποιοι δεν θέλουν καθαρές φωνές στην Βουλή
Η πολιτική κατάσταση στον τόπο μας σήμερα δείχνει να έχει πέσει στα τάρταρα, ελάχιστα άτομα από το σημερινό πολιτικό σκηνικό μπορούν να διασώζουν το όνομα και την αξιοπρέπεια τους, Χωρίς να θέλουμε να είμαστε μηδενιστές, δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιήθηκαν ως πιόνια για να προσελκύσουν ψηφοφόρους και να μπορέσουν οι από πάνω τους με τα ποσοστά που τους εξασφάλισαν να καθίσουν στα τραπέζια της μεγάλης μάσας .
Όλα αυτά και πολλά άλλα τα οποία λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί απαιτούν μια κάθαρση. Μία ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό από άτομα ανεπηρέαστα από τα παραδοσιακά κόμματα του κατεστημένου. Κόμματα που ουσιαστικά πολώνουν την μάζα των ενεργών ψηφοφόρων με θέματα στα οποία ουσιαστικά δεν μπορούν να ορίσουν την πορεία τους και την ίδια ώρα κάνουν τα κοντραμπάσα τους πίσω από κλειστές πόρτες, με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος των ιδίων και των δικών τους.
Δεν τους ενδιαφέρει πίσω από τις πόρτες τι ιδεολογίας είσαι , τι χρωματισμού ή ακόμη και οι δημόσιες σου τοποθετήσεις και δηλώσεις. Όλα αυτά είναι για να παραπλανάται ο κόσμος την περίοδο των εκλογών. Σημασία έχει τι θα φάμε, πώς θα τα φάμε και πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτά που θα φάμε για να διατηρούμε και τα ποσοστά μας. Κάπου εδώ θα ταίριαζε γάντι και το τραγούδι’ Στο ίδιο έργο θεατές’ .
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά βρήκε την ευκαιρία και η Τουρκία με το φιλοτουρκικό Al Jazeera να αποκαλύψουν Παγκόσμια, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία Κυβερνάτε από ανθρώπους διεφθαρμένους οι οποίοι κάνουν και συμφωνίες με τον διάβολο για το οικονομικό τους συμφέρον. ‘This is Cyprus’ .
Ένα σκηνικό που έκανε ακόμη και την ίδια την Ευρώπη να μας θέσει προς αμφισβήτηση. Αλήθεια πώς μπορούμε να πάμε αύριο στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε την στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας με τόσα φορτωμένα στην πλάτη μας.
Πώς θα αντιμετωπίσουμε άραγε την νέα πιθανή πολιτική του Ερτογάν που θα διατυμπανίζει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας ή να προχωρήσει σε συμφωνίες καθώς είμαστε διεφθαρμένοι και σε περίπτωση συμφωνίας θα κινδυνεύει η Τουρκοκυπριακή Κοινότητα από τους απατεώνες του Νότου;Τα μεγάλα κόμματα αλλά και τα μικρά κόμματα του κατεστημένου τα οποία ουσιαστικά αποτελούνται από πρωτοκλασάτα πρώην στελέχη των μεγάλων κομμάτων γνωρίζουν ότι έχουν στριμωχτεί στην γωνιά και μάλιστα σε μία δεδομένη στιγμή που κάποιες ανεξάρτητες φωνές έχουν οργανωθεί και προσπαθούν να διασώσουν ότι διασώζεται.
Όλα αυτά λίγους μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2021 με αρκετούς να έχουν ξεκινήσει να κοινοποιούνται με σκοπό να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και άλλους για να ανατρέψουν αυτή την άρρωστη κατάσταση και να φέρουν μία ελπίδα αλλαγής.
Μία μάχη του καλού εναντίων του κακού, της διαφθοράς εναντίων της διαφάνειας και της ισότητας, της ολιγαρχίας ενάντια στην πραγματική Δημοκρατία. Το να είσαι μια ανεξάρτητη φωνή απαλλαγμένη από τα δεσμά της παραδοσιακής κομματοκρατίας , των οικονομικών συμφερόντων και υποταγμένος στην εξουσία των σάπιων πολιτικών κατεστημένων σίγουρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς εχθρούς.
 Όλους αυτούς που υπηρετούν το σάπιο σύστημα, όλους αυτούς που τρέφονται από το σάπιο αυτό σύστημα, όλους αυτούς που θέλουν να ενταχθούν σε αυτό το σάπιο σύστημα γιατί του έταξαν οι δικοί τους ότι θα τους κανονίσουν και αυτούς.
Όμως από την άλλη υπάρχει και ο απλός ο κόσμος , η δύναμη του λαού και της Δημοκρατίας. Διακόσιοι πενήντα χιλιάδες ψηφοφόροι τους οποίους το κατεστημένο έκανε να μην θέλουν να πάνε να ψηφίσουνε . Οι ίδιοι όμως τους έκαναν να ξεσηκωθούν και να ζητήσουν την παραίτηση τους. Να τους κράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ παντού όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Γιατί βαρέθηκαν , γιατί αγανάκτησαν, γιατί μπούχτισαν να βλέπουν την σαπίλα τους.
Διαφθορά παντού, στον Δημόσιο τομέα όπου οι προαγωγές και οι αυξήσεις πάνε βάση ποσοστών κομμάτων και όχι παραγωγικότητας και αξίας ατόμων στην εργασίας τους. Στον οικοδομικό, επιχειρηματικό, αγροτικό και αλιευτικό τομέα όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Στον περιβαλλοντολογικό τομέα όπου θυσιάζουμε γη και ύδωρ εις το βωμό των ξένων επενδύσεων στερώντας από τα παιδιά μας καθαρό φυσικό περιβάλλον και την γη των προγόνων τους. Στον τομέα της υγείας όπου κάποιοι θησαυρίζουν και κάποιοι απλά πεθαίνουν ή ταλαιπωρούνται.
Στον τομέα της παιδείας όπου ο μέσος όρος είναι κάτω απο την βάση αλλά το υπουργείο πανηγυρίζει για αύξηση του επιπέδου. Στον τομέα της άμυνας όπου είμαστε μπατε σκύλοι αλέστε και τα εκατομμύρια για αμυντική θωράκιση καταλήγουν και αυτά στα μεγάλα τραπέζια της μάσας. Στον τομέα της οικονομίας όπου οι τράπεζες δουλεύουν με ένα μονοπωλιακό πλέον καθεστώς με ελάχιστη πρόσβαση σε αυτές στους μη έχοντες .
Όλοι αυτοί λοιπόν (διεφθαρμένοι) έχουν καταφέρει να βάλουν τα πλοκάμια τους παντού και δεν επιθυμούν να έχουν ανεξάρτητα άτομα μέσα στα πόδια τους τα οποία θα τους κάνουν χαλάστρες. Το έκαναν φανερό και με την απόρριψη της πρότασης για οριζόντια ψηφοφορία ή και για να μπορούν να μπαίνουν στην δεύτερη κατανομή ανεξάρτητοι συνδυασμοί. Μάλιστα έβαλαν και το εκλογικό μέτρο στο 3,6% για να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο αυτούς που θέλουν να αλλάξουν το κατεστημένο.
Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσοι δεν είναι διεφθαρμένοι, πόσοι πραγματικά ανησυχούν για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας αλλά ακόμη και για το μέλλον της ύπαρξης μας ως Ελληνοκύπριοι στην νήσο Κύπρο. Πόσοι πραγματικά θέλουν την πραγματική αλλαγή. Ίσως τελικά το 3,6% αποδειχθεί πολύ μικρό ποσοστό .
Τροφή για σκέψη!- Καλή βδομάδα
Πηγή: Famagusta. News