«Η Ιωάννα είναι πανέμορφη και πρέπει να της το υπενθυμίζουμε καθημερινά»

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη - Σημαντικές εξελίξεις μετά την μαρτυρία του 40χρονου. Άρθρο: Μιχάλης Αντωνίου

Main Image x2 6

Άρθρο: Μιχάλης Αντωνίου

Συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη δίκη, για την επίθεση με βιτριόλι, με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σημαντική ήταν η προχθεσινή κατάθεση του 40χρονου, που φέρεται να ήταν το θήραμα, όπως πίστευε η δράστιδα Έφη.

Η γυναίκα, που παρακολουθούσε υπό άκρα μυστικότητα και απίστευτη μεθοδικότητα την Ιωάννα  με περούκα, και αφού άκουσε την χαρτορίχτρα να της λέει «πάρε αυτό το βιτριόλι και λιώσε της την μούρη» δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων στην Ιωάννα πως «ξέρει πολύ καλά γιατί έγινε όλο αυτό».

Η κατάθεση του 40χρονου, ήταν κάπως «λυτρωτική» για την Ιωάννα, καθώς δήλωσε πως πρώτη φορά συνάντησε την Ιώαννα Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, ενώ με την δράστιδα είχαν περιστασιακές ερωτικές σχέσεις δηλώνοντας χαρακτηριστικά, πως δεν άρχισε και δεν τέλειωσε ποτέ ουσιαστικά.

Η εμμονική Έφη, εμφανίστηκε στο δικαστήριο απαθής, αμετανόητη, ενώ ειδικός την χαρακτήρισε ως προσωπικότητα που θα μπορούσε να διαπράξει πολλά εγκλήματα.

Ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα, δήλωσε πως πρώτη φορά συνάντησε άνθρωπο  χωρίς πρόσωπο, και δίνει αγώνα για να αποτρέψει τις σκέψεις αυτοκτονίας, αφού η ίδια η Ιωάννα έχει καλύψει τον καθρέπτη του σπιτιού της, για να μην βλέπει το πρόσωπο της. Και αυτό είναι που πρέπει να της υπενθυμίζουμε όλοι. Ότι η Ιωάννα είναι πιο όμορφη από ποτέ. Πίσω από την ειδικά διαμορφωμένη μάσκα που φορά, τα μάτια της μαρτυρούν την ομορφιά της. Και θα πρέπει να της το λέμε ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσει!