Τα… «γιατί» Καραγιάννη για τεστ σε εμβολιασμένους και οι «αστάθμητοι παράγοντες» για τρίτη δόση

900A78DC 6EB2 4193 9EF9 5F230E7E49FA

Του Μιχάλη Αντωνίου

Την πεποίθηση ότι δεν βλέπει να εφαρμόζεται το μέτρο για τα υποχρεωτικά τεστ σε εμβολιασμένους εξέφρασε ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο.

Ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας είπε πως αυτό ίσως γίνει σε άτομα που έρχονται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες, ενώ έκανε λόγο και για τρίτη δόση εμβολίου λόγω «πολλών αστάθμητων παραγόντων».

Το δημοσίευμα που έφερε στο φως ο «Φ» για τα υποχρεωτικά τεστ και σε εμβολιασμένους, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να διερωτώνται «έκαμα το εμβόλιο για να κάνω τεστ;»

Αφού κατάφεραν με χίλια δυο τεχνάσματα και έσπειραν την διχόνοια στους ανθρώπους, χωρίς να εξηγούν επιστημονικά, ότι και ο εμβολιασμένος μπορεί να νοσήσει, ναι μεν με πολύ χαμηλότερο ιικό φορτίο, αλλά μπορεί και να μεταδώσει, κάποιοι οργανισμοί μπορεί και να νοσήσουν βαριά.

Δεν καταλαμβάνουμε ότι αυτή η παράνοια, του να ρωτάς κάποιον εάν είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος μόνο καταστροφικό μπορεί να είναι, αφού δυστυχώς όλοι υποψήφια θύματα είμαστε είτε έτσι είτε γιουβέτσι.

Τώρα όσον αφορά την τρίτη δόση που λέει ο δρ Καραγιάννης ότι θα ήταν καλό να γίνει λόγω…πολλών αστάθμητων παραγόντων, ας εξηγήσουν πρώτα στον κόσμο με απλό και λιτό λόγο ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες.

Εξάλλου σύμφωνα με τις έρευνες η αποδοτικότητα των εμβολίων pfizer και moderna μειώνεται κατά την πάροδο του χρόνου, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε αυτό τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι!