Η Δέσποινα Ολυμπίου στο Beer Talks: Η Eurovision, η σεξουαλική παρενόχληση και ο ερχομός του παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέσποινα Ολυμπίου: "Δέχθηκα αντικανονική πρόταση και σωματική επίθεση και με έδιωξαν κι απ' τη δουλειά μου" - Δείτε το νέο επεισόδιο του podcast "Beer Talks Cyprus" του Famagusta.News - Η συμμετοχή στη Eurovision, η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ο ερχομός του παιδιού της, η φιλία που διατηρεί με τον Γιάννη Πάριο και την εγκατάστασή της στην Κύπρο - Δείτε εδώ το επεισόδιο

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ YOUTUBE COVER Beer Talks, exclusive, FamagustaNews TV, FNTV, Δέσποινα Ολυμπίου

Η Δέσποινα Ολυμπίου καλεσμένη στο τέταρτο επεισόδιο του video podcast Beer Talks Cyprus. Μιλά για τη συμμετοχή της στη Eurovision, τη σεξουαλική παρενόχληση, την αποχώρηση της από συνεργασία όπου σημειώθηκε παρενόχληση, τον ερχομό του παιδιού της, την εγκατάστασή της στην Κύπρο και τα νέα τραγούδια. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δέχθηκα και αντικανονική πρόταση και σωματική επίθεση και με έδιωξαν απ’ τη δουλειά μου…”

Δείτε όλο το επεισόδιο:

🍻To “Beer Talks”

Το Beer Talks είναι ένα κυπριακό video podcast το οποίο είναι συμπαραγωγή του Famagusta.News και το μικροζυθοποιείου στη Σωτήρα, Octo Microbrewery. Γνωστές προσωπικότητες λένε όσα δε θα έλεγαν αλλού, με τη συνοδεία μπίρας. Γιατί όπως σοφά είπε ο Homer Simpson, “η μπίρα είναι η αιτία και η λύση σε όλα τα προβλήματα της ζωής”. Θα το βρείτε σε βίντεο στο YouTube και σε podcast (ηχητικό) σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες με το όνομα “Beer Talks Cyprus”.

Θα το βρείτε για δωρεάν θέαση στο YouTube, και podcast σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.α.

🍻 Επιμέλεια Συνέντευξης/Host: Μαρίνος Παυλικκάς.
🍻 Μοντάζ: Ρικάρντο Σμαρτ, Μαρίνος Παυλικκάς
🍻 Βίντεο: Ρικάντρο Σμαρτ, Χρήστος Συμεωνίδης
🍻 Ηχοληψία: Στέλιος Αντωνίου
🍻 Παραγωγή: Famagusta.News & Octo Microbrewery / Taras Lozhenko

Τα γυρίσματα γίνονται στο Μικροζυθοποιείο OctoMicroBrewery στη Σωτήρα Αμμοχώστου.

*Απολαύστε Υπεύθυνα
**Η εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Famagusta.News