10 λάθη των γυναικών που καταστρέφουν την εμφάνισή τους και τις κάνουν να φαίνονται βρώμικες ή απεριποίητες

Απεριποίητες γυναίκες: Νομίζετε πως δεν έχετε την κατάλληλη περιποίηση εσείς ή οι φίλες σας; Θέλετε να το τσεκάρετε;

10 30 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

Απεριποίητες γυναίκες: Νομίζετε πως δεν έχετε την κατάλληλη περιποίηση εσείς ή οι φίλες σας; Σε περίπτωση που θέλετε να το τσεκάρετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ακόλουθη λίστα. Αναλυτικότερα:

– Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών και των ρούχων σας, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε. Τα ρούχα σας πρέπει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα – είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πολύ συχνά, τα παπούτσια είναι καθαρά, αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι αγνοούν είναι τα άσπρα πέλματα. Στην αρχή, φαίνονται εντάξει, αλλά μετά από λίγο καιρό, όλη η βρωμιά συσσωρεύεται πάνω τους, κάνοντας ολόκληρο το παπούτσι να φαίνεται ακατάστατο. Περάστε λίγα λεπτά καθαρίζοντας τα πέλματά σας όποτε τα φοράτε.

10 20 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Πολλές γυναίκες εξαιτίας της βιασύνης τους, φεύγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν περιποιηθεί τα μαλλιά τους ακριβώς όπως θα έπρεπε. Φύτρες που πετάνε, ένα όχι και τόσο καλό ίσιωμα μαλλιών ή μερικώς αχτένιστα μαλλιά είναι μερικά παραδείγματα.

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στα μαλλιά σας, γιατί αξίζει τον κόπο. Τα μαλλιά είναι σε θέση να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο του ανθρώπου!

10 21 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Το μανικιούρ πολλές φορές αναδεικνύει τα γυναικεία χέρια. Πολλές γυναίκες αφήνουν το ημιμόνιμο να μεγαλώνει σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Αν δεν έχετε λοιπόν χρήματα να επισκεφθείτε κάποια μανικιουρίστα, προσφέρετε ένα μανικιούρ στον εαυτό σας με υλικά που έχετε στο σπίτι!

10 22 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αφορά τις γυναίκες οι οποίες έχουν ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θέλουν την περιποίησή τους και η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες τις παραμελούν.

Μερικές φορές, είμαστε τυχεροί και οι βλεφαρίδες πέφτουν ωραία αλλά πολύ συχνά πέφτουν στη μέση του ματιού, σχηματίζοντας ένα κενό σημείο. Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε έναν καλλιτέχνη βλεφαρίδων, αφαιρέστε μόνοι σας τις βλεφαρίδες.

10 23 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Οι γυναίκες σπάνια αφαιρούν τα δαχτυλίδια τους όταν πλένουν τα χέρια τους. Επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν το κοινό πρόβλημα να “παίρνουν” σαπούνι κάτω από τα δαχτυλίδια και είναι δύσκολο να το παρατηρήσουν αμέσως. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεπλύνετε.

10 24 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Μερικές φορές, παίρνουμε την αλλαγή και τις αποδείξεις μας και τα βάζουμε όλα στην τσάντα μας. Αλλά όταν υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις, η τσάντα αρχίζει να μοιάζει με μίνι-Νάρνια. Εάν πρέπει να διατηρήσετε τις αποδείξεις, βρείτε μια ξεχωριστή τσέπη για αυτές. Εάν το κάνετε αυτό, δεν θα χρειάζεται να ξοδέψετε 30 λεπτά κάθε φορά που χρειάζεστε τα κλειδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο τα πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά στην τσάντα σας.

10 25 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Μερικές φορές, τα λάθος εσώρουχα μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε τα σωστά εσώρουχα. Όλα τα μέρη του σουτιέν πρέπει να φαίνονται καλά κάτω από τα ρούχα που φοράτε αυτή τη στιγμή.

10 26 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Πολλές φορές οι γυναίκες δεν σιδερώνουν σωστά τα ρούχα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται όλη η εικόνα μας λάθος. Αν θέλετε να σιδερώνετε σωστά τα ρούχα και να μην υπάρχουν πάνω ενοχλητικές γραμμές, σιδερώστε τα ρούχα και από την μέσα και από την έξω πλευρά.

10 27 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Το πιο άνετο σημείο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα ομορφιάς είναι το αριστερό χέρι. Εδώ βάζουμε τα υλικά που στη συνέχεια απλώνουμε γύρω από το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε συχνά βρώμικα σημεία στα χέρια μας που δεν φαίνονται πολύ καλά. Για να αφαιρέσετε αυτά τα υπολείμματα μακιγιάζ από το χέρι σας, πάρτε μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ.

10 28 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

– Χρησιμοποιούμε τα κινητά μας κάθε μέρα και τα έχουμε πάντα μαζί μας. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν φαίνονται πάντα υπέροχα. Μια οθόνη καλυμμένη με δακτυλικά αποτυπώματα ή μια βρώμικη θήκη, είναι συχνά φαινόμενα. Για να κάνετε το τηλέφωνο να φαίνεται καλύτερο, συνηθίστε να το σκουπίζετε με μια χαρτοπετσέτα αρκετές φορές την ημέρα. Όπως έχετε παρατηρήσει, οι βρώμικες θήκες φαίνονται αποκρουστικές. Εάν δεν μπορείτε να αλλάζετε αρκετά συχνά τις θήκες, αγοράστε μια απλή φθηνή θήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όταν είναι πραγματικά σημαντικό. Το κινητό δεν χρειάζεται να έχει θήκη διαρκώς.

10 29 Γυναίκες, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ

 
via