10 μυστικά από κορυφαία δερματολόγο για να εξαφανίσεις τις ρυτίδες από το πρόσωπο χωρίς πλαστικές επεμβάσεις

Μειώστε τις ρυτίδες σας: Έχετε πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό σας, τις οποίες θέλετε να μειώσετε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχείτε.

10 68 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

Μειώστε τις ρυτίδες σας: Έχετε πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό σας, τις οποίες θέλετε να μειώσετε; Μην ανησυχείτε καθόλου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε υπάκουη και να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών. Αναλυτικότερα όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για να μειώσετε τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας:

– Για να εμποδίσεις την αφυδάτωση στο δέρμα χρησιμοποίησε πιο πλούσιες υφές που θα ξεδιψάσουν και θα διατηρήσουν για περισσότερο τη βελούδινη όψη της. Αν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο και το δέρμα σε τραβάει χρησιμοποίησε και μια θρεπτική κρέμα νύχτας.

10 59 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Αγόρασε ένα ενυδατικό βιταμινούχο serum και άπλωνέ το καθημερινά πρωί και βράδυ κάτω από την κρέμα σου. Επειδή είναι λεπτόρευστο έχει καλύτερη διείσδυση στον επιδερμικό ιστό, ενώ η κρέμα στη συνέχεια σφραγίζει τα ενυδατικά του στοιχεία μέσα στα κύτταρα.

10 60 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ scrub για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα. Αμέσως μετά χρησιμοποίησε μια μάσκα ενυδάτωσης.

10 61 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Μην χρησιμοποιείς καθαριστικά σαπούνια εκτός και αν είναι ειδικά για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Προτίμησε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα και λοσιόν χωρίς οινόπνευμα ή αφρίζοντα καθαριστικά χωρίς σαπούνι.

10 62 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Απόφυγε το σκληρό νερό της βρύσης πάνω στο δέρμα του προσώπου σου. Να χρησιμοποιείς καλύτερα ενυδατικά σπρέι με ιαματικό νερό. Προσπάθησε να κοιμάσαι ανάσκελα ή στο πλάι ώστε να μην τσαλακώνεται η επιδερμίδα.

10 63 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την περιοχή γύρω από τα μάτια και να κοιμάσαι καλά. Πέρα από τα οφέλη του ύπνου στο δέρμα και τον οργανισμό, όταν κοιμόμαστε ξεκουράζονται και οι μύες του προσώπου αφού δεν κινούνται. Έτσι το πρόσωπο οξυγονώνεται ομοιόμορφα.

10 64 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Φόρα πάντοτε τα γυαλιά σου ακόμη και στη σκιά, ώστε να αποφεύγεις τη συνοφρύωση. Οι έντονες ρυτίδες στις γωνίες των ματιών ή ανάμεσα στα φρύδια προκαλούνται από μικρές συσπάσεις των μυών, μια αντανακλαστική κίνηση προστασίας από το έντονο ηλιακό φως.

10 65 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου από μέσα. Πίνε το λιγότερο 8 ποτήρια νερό την ημέρα, και χυμούς από φρούτα τσάι από βότανα και ροφήματα χωρίς αλκοόλ και καφεΐνη. Θυμήσου: Για κάθε καφεϊνούχο ποτό πρέπει να πίνεις διπλάσια ποσότητα νερό.

10 66 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

– Για ενυδάτωση, αναζήτησε συνθέσεις με αλόη βέρα, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη. Αν το πρόβλημα με τις ρυτίδες είναι έντονο, έλεγξε για συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη, όπως οι βιταμίνες Ε, C, τα AHA, φυτικά εκχυλίσματα με αντιοξειδωτική δράση κ.ά.

10 67 μυστικά, πρόσωπο, ΡΥΤΙΔΕΣ

 

via