10 πράγματα που είναι πιο χρήσιμα αν τα χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο

Η εναλλακτική χρήση των αντικειμένων μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 11 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, Σπίτι

Η εναλλακτική χρήση των αντικειμένων μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εναλλακτική χρήση των αντικειμένων: Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργική σας σκέψη

Μερικές φορές, ορισμένα πράγματα που αρχικά προορίζονται για ένα σκοπό, γίνονται πιο αποτελεσματικά για κάτι άλλο. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργική σας σκέψη και να εξετάσετε διαφορετικά τα πράγματα.Ακολουθήστε μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε συνηθισμένα πράγματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ένα πλαστικό ποτήρι

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 10 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΈνα πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δοχείο μέτρησης. Οι γραμμές που έχουν τα συγκεκριμένα ποτήρια, δεν γίνονται για χάρη του σχεδιασμού αλλά για τον προσδιορισμό διαφορετικών ποσοτήτων υγρών.

Κέτσαπ

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 9 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΑν μετά από μια κακή βαφή, τα μαλλιά σας δείχνουν πράσινα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να διορθώσετε το ατύχημα. Υπάρχει μια καλή λύση χαμηλού κόστους: κάντε μια μάσκα μαλλιών από κέτσαπ, ακριβώς όπως έκανε η ηθοποιός Σιένα Μίλερ. Πάρτε μερικές κουταλιές της σούπας κέτσαπ, απλώστε τες στα μαλλιά σας, τυλίξτε τα με πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε τα για 30 λεπτά. Επαναλάβετε κάθε μέρα, ώσπου τα μαλλιά σας να αποκτήσουν τον επιθυμητό τόνο.

LEGO

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 8 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΤα δημοφιλή τουβλάκια για τα παιδιά, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα στο σπίτι.

Μεταλλικά κλιπ

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 7 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΜπορείτε να βάλετε σε τάξη τα καλώδια στο γραφείο σας, χρησιμοποιώντας μεταλλικά κλιπ.

Τσουγκράνα κήπου

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 6 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, Σπίτι

Αν πάρετε, πλύνετε, αφαιρέσετε τη λαβή και βάψετε μια παλιά τσουγκράνα, θα φτιάξετε μια μοναδική βάση για τα ποτήρια του κρασιού, που θα κοσμεί την κουζίνα σας.

Ελαιόλαδο

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 5 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο και σαν βαφή δερμάτων. Αν θέλετε να κάνετε πιο σκούρα τα παπούτσια, την τσάντα ή άλλα δερμάτινα είδη, χρησιμοποιήστε ένα κανονικό πινέλο και ελαιόλαδο. Όσες περισσότερες στρώσεις λαδιού τοποθετήσετε, τόσο πιο σκούρο θα γίνει το δέρμα.

Ξύλινο μανταλάκι

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 4 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΈνα απλό μανταλάκι, μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε ασφαλή τα δάχτυλά σας αν θέλετε να τοποθετήσετε ένα καρφί. Απλά πιάστε το καρφί με το μανταλάκι και κρατήστε το προσεκτικά από την άλλη του άκρη.

Φόρμα για μάφιν

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 3 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα για μάφιν, τοποθετώντας μέσα καρυκεύματα, σάλτσες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Είναι μια καλή λύση και ξεπλένετε εύκολα.

Μακαρόνια

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 2 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, ΣπίτιΑν δεν έχετε μακριά σπίρτα και πρέπει να ανάψετε ένα κερί μέσα στη θήκη του, ανάψτε την άκρη από ένα μακαρόνι και χρησιμοποιήστε το αντί για σπίρτο.

Βιξ (Vicks VapoRub)

10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika 1 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, Σπίτι

Λόγω των αντιβακτηριακών και αναλγητικών ιδιοτήτων του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ήπιας ωταλγίας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα αλοιφής σε μια μπάλα βαμβακιού και τοποθετήστε την στο αφτί σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελαττώσετε τον πόνο, αλλά δεν θα βοηθήσει αν υπάρχει μόλυνση. Θα πρέπει να δείτε τον γιατρό σας αν ο πόνος δεν σταματήσει.Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τους εξής λόγους:-Να καταπραΰνετε τα φλεγμονώδη σπυράκια-Να απαλλαγείτε από τα κουνούπια και τα άλλα έντομα-Να φροντίσετε τα πόδια σας-Να σταματήστε τα κατοικίδια ζώα από το να γδέρνουν τα ξύλινα έπιπλα-Να θεραπεύσετε τους μύκητες των νυχιών-Να μειώσετε τις ραγάδες

Φαράσι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φαράσι, αντί για ένα εύκαμπτο λάστιχο.10 pragmata poy einai pio chrisima an chrisimopoiithoyn diaforetika ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, πράγματα, Σπίτι

 via