10 υπέροχα ντυσίματα για την άνοιξη του 2022 που κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών αξίζει να δοκιμάσει

Τα ανοιξιάτικα ντυσίματα προκαλούν σύγχυση στα δύο φύλα, καθώς δεν γνωρίζουν πως να ντυθούν σωστά ώστε ούτε να μην ζεσταίνονται, αλλά ούτε να κρυώνουν.

10 yperocha ntysimata gia tin anoixi toy 2020 poy kathe gynaika ano ton 40 eton axizei na dokimasei YouTuber, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ, μόδα, ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ, στυλ

Τα ανοιξιάτικα ντυσίματα προκαλούν σύγχυση στα δύο φύλα, καθώς δεν γνωρίζουν πως να ντυθούν σωστά ώστε ούτε να μην ζεσταίνονται, αλλά ούτε να κρυώνουν.

Ανοιξιάτικα ντυσίματα: Από μια YouTuber άνω των 40

Η YouTuber Fashion + Style Edit στο παρακάτω βίντεο χαρίζει λίγη από την στιλιστική της πείρα και φτιάχνει μια capsule ανοιξιάτικη πρόταση με περισσότερα από 10 ντυσίματα, ώστε να αντιγράψουμε άφοβα ή να πάρουμε ιδέες και να φτιάξουμε τη δική μας εικόνα που θα αφήσει πίσω το βαρύ κρύο για την πιο ελαφριά ψύχρα της εποχής.

Ανοιξιάτικα ντυσίματα: Προτάσεις για σωστό ντύσιμο τη συγκεκριμένη εποχή

Skinny jeans σε κλασικό μπλε, με λευκό πουκάμισο, μαύρο γιλέκο που φέτος είναι από τα πιο hot κομμάτια, τσάντα ώμου και ankle boots.

Πάνω στην ίδια βάση βγάζουμε το γιλέκο, φοράμε ένα καμηλό πουλόβερ και αλλάζουμε χρώμα τσάντας, προσθέτουμε μία στα χρώματα του πουλόβερ.

Αλλάζουμε παντελόνι, φοράμε ένα πιο φαρδύ και ξεβαμένο με μαύρο T-Shirt και λευκά sneakers. Το χρυσό μενταγιόν απαραίτητο.

Πάνω σε αυτό το outfit προσθέτουμε ένα ανοιξιάτικο μαύρο σακάκι, σε στρατιωτική γραμμή με λευκά σιρίτια,και μια γκρι τσάντα τύπου Birkin.

Πάνω στην ίδια βάση, βγάζουμε τα sneakers και το στρατιωτικό σακάκι και προσθέτουμε μαύρε, κλασικές γόβες και ένα γκρι oversized σακάκι.

Αλλάζουμε παντελόνι και φοράμε ένα μαύρο skinny τζιν, με καφέ δερμάτινες μπότες έξω από το παντελόνι, καφέ πουκάμισο και τσάντα ώμου.

Πάνω στο ίδιο ντύσιμο προσθέτουμε το μαύρο γιλέκο από το πρώτο outfit.

Βγάζουμε το καφέ πουκάμισο και τις καφέ μπότες και φοράμε ένα λευκό, μοχέρ πουλόβερ και μαύρα ankle boots. Προσθέτουμε το στρατιωτικό σακάκι που είχαμε δει πιο πάνω και την τσάντα τύπου Birkin.

Βγάζουμε τα μαύρα ankle boots και φοράμε λευκά sneakers και ένα oversized και μακρύ σακάκι.

Αλλάξουμε εντελώς στυλ και φοράμε ένα σατέν φόρεμα τύπου κιμονό με μπλε λουλούδια με τις καφέ μπότες και καφέ ζώνη στη μέση.

Βγάζουμε τις καφέ μπότες, φοράμε μαύρες πιο χαμηλές και βάζουμε μια μαύρη, πλεκτή ζακέτα πάνω από το φόρεμα.

Φοράμε ξανά το πρώτο skinny τζιν, σε κλασικό μπλε, με μαύρο T-Shirt, χρυσό μενταγιόν, μαύρα μποτάκια και ένα oversized μαντό με όμορφη πλέξη.

Βγάζουμε το μαντό και φοράμε ένα perfecto δερμάτινο με την πλεκτή μαύρη ζακέτα που είχαμε δει ξανά, φορεμένη πάνω από το δερμάτινο -μια έξυπνη στιλιστική τσαχπινιά.

 

via: Enimerotiko