12 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το 2021

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 12 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

Σχέδια νυχιών: Πρόκειται για σχέδια τα οποία θα κάνουν θραύση το 2021. Όσες γυναίκες προσέχουν την εξωτερική εμφάνισή τους, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα συγκεκριμένα στυλ που προτείνονται για τα νύχια. Ακολουθεί παρακάτω η σχετική λίστα. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν δώδεκα κορυφαίες τάσεις του 2021 για σχέδια νυχιών:

– Βελούδινα νύχια: Για τους λάτρεις της υφής, σας παρουσιάζουμε την τάση ανάκλασης του φωτός για τα νύχια για να πέτυχετε μια βελούδινη εμφάνιση. Μπορεί να δημιουργηθεί με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά επιλέξτε ένα εορταστικό χρυσό ή κλασικό μπορντό τον Δεκέμβριο.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Φλοράλ αρνητικού χώρου: Τα αρνητικού χώρου νύχια εξακολουθούν να είναι τάση. Ωστόσο, αντί για γραμμές και σχήματα, περιμένετε το 2021 να δείτε περισσότερα σχέδια εμπνευσμένα από λουλούδια.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 1 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Το «γυμνό» μανικιούρ: Ακριβώς όπως τα γυμνά νύχια, τα διαφανή χρώματα και γυαλιστικά επιστρέφουν. Σκεφτείτε το γαλλικό μανικιούρ, αλλά με ελάχιστο χρώμα και λεπτότερη λεπτομέρεια.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 2 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Μεταλλικά: Τα ανακλαστικά χρωμιομένα νύχια μπορεί να είχαν την λαμπερή στιγμή τους, αλλά ένα αδελφικό μεταλλικό γίνεται το αγαπημένο χρώμα. Το ασήμι είναι μια κλασική επιλογή, αλλά το γαλαζοπράσινο και το σμαραγδί θα φαίνονται επίσης καταπληκτικά τον χειμώνα.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 3 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Νύχια που ταιριάζουν με τη μάσκα προστασίας: Ξεκίνησε με το μακιγιάζ των ματιών και τώρα ταιριάζουμε τις μάσκες μας με τα μανικιούρ μας. Αυτό είναι το επίπεδο οργάνωσης που θα θέλαμε να δούμε το 2021.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Marshmallow ρίγες: Τα νύχια σαν ζαχαρωτά είναι πάντα χαριτωμένα. Συνδυάστε ένα μοτίβο ουράνιου τόξου με ματ χρώματα και θα έχετε marshmallow ρίγες.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 5 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

Τα υπόλοιπα:

– Το «όλα ταυτόχρονα»: Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια τάση, χρώμα ή οποιοδήποτε σχέδιο; Το «όλα ταυτοχρόνως» είναι για εσάς. Κάθε νύχι έχει τον δικό του μοναδικό σχεδιασμό και η σύγκρουση της δημιουργικότητας είναι εντυπωσιακή.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 6 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Πλεκτά νύχια: Η καλλιτέχνης νυχιών της Σεούλ, Park Eunkyung (ευρέως γνωστός ως Unistella), είναι ο εγκέφαλος πίσω από πολλά σχέδια νυχιών του Instagram. Η τελευταία της μοναδική σχεδίαση; Το πλεκτό νύχι.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 7 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Καφέ νύχια: Το 2020 μπορεί να έχει να κάνει με τα νύχια που μοιάζουν με διαφορετικές αποχρώσεις Smarties, αλλά το 2021 έχει να κάνει με τη γλυκιά σοκολάτα που έχουν μέσα.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 8 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Βερνίκια χωρίς χημικά: Τα μη τοξικά βερνίκια νυχιών αυξάνονται και αυτό που ξεκίνησε ως 3-free ανέβηκε σύντομα σε 5-free, και τώρα, υπάρχουν ακόμη και 17-free. Αυτοί οι αριθμοί αναφέρονται στα τοξικά και δυνητικά επιβλαβή συστατικά που τα υπόλοιπα βερνίκια έχουν.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 9 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Νέον: Αν δεν θέλετε να ντρέπεστε για το χρώμα, βάλτε λίγο νέον στα νύχια σας. Επιλέξτε το κλασσικό λαμπερό κίτρινο, πορτοκαλί ή τοποθετήστε χαλκομανίες κεράσια σε φωτεινά φούξια νύχια.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 10 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

– Νύχια κοχύλια: Εάν δεν μπορείτε να πάτε στην παραλία αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τη ζήσετε μέσω ενός μανικιούρ εμπνευσμένου από κοχύλια.

oi 12 koryfaies taseis sta nychia gia to 2021 11 ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΥΧΙΑ, σχέδια

 
via