16 λάθη που κάνουν οι γυναίκες και φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Μεγάλες γυναίκες: Το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι ιδιαίτερα και σημαντικά για την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 16 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

Μεγάλες γυναίκες: Το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι ιδιαίτερα και σημαντικά για την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών. Αυτό, διότι μπορούν να αποκρύψουν τις ατέλειες και να αναδείξουν τα προσόντα τους. Δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε για να μη δείχνετε μεγαλύτερες. Αναλυτικότερα:

Μεγάλες γυναίκες: Ακολουθούν δεκαέξι πράγματα που σας μεγαλώνουν

– Πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς: Η ύπαρξη πάρα πολλών προϊόντων ομορφιάς σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες και κουρασμένες. Αν θέλετε να φαίνεστε φρέσκιες, είναι καλύτερα να μην κάνετε smokey μάτια, κόκκινα χείλη και να επισημάνετε τα ζυγωματικά. Όταν το μακιγιάζ είναι πολύ φωτεινό ή αφύσικο, φαίνεται κάπως ακατάστατο.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Μπορντό ρούχα: Το μπορντό κάνει τις γυναίκες να φαίνονται μεγαλύτερες ενώ οι φωτεινές αποχρώσεις σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μπορντό πρέπει να είναι πάντα μακριά από το πρόσωπο. Ένας κλασικός συνδυασμός θα ήταν μια μπορντό φούστα ή παντελόνι με ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουλόβερ. Εάν έχετε μπορντό μπλουζάκια, είναι καλύτερα να προσθέσετε κάτι πιο φωτεινό πιο κοντά στο πρόσωπό σας, όπως ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, κασκόλ ή γιακά.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 1 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Κλασικά ρούχα κατασκευασμένα από συγκεκριμένα υφάσματα: Ρούχα από τουίντ θα κάνουν πάντα μια γυναίκα να φαίνεται μεγαλύτερη. Τέτοια ρούχα θεωρούνται αντικέ, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Είναι καλύτερα να φοράτε απαλά υλικά χωρίς πολλά σχέδια, τα οποία παρεμπιπτόντως, μπορούν να κάνουν το σώμα να φαίνεται παχύτερο.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 2 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Επαγγελματική ενδυμασία: Τα άτομα που φορούν στολές και επαγγελματικά κοστούμια φαίνονται μεγαλύτερα. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια επαγγελματική ενδυμασία, είναι καλύτερα να επιλέξετε casual μοντέλα. Λίγες λεπτομέρειες, όπως τυλιγμένα μανίκια, διαφορετικά χρωματιστά παντελόνια και ένα σακάκι, θα κάνουν την εμφάνιση πιο φρέσκια.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 3 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

Μεγάλες γυναίκες: Κι άλλα πράγματα που σας μεγαλώνουν

– Διπλοσάγονο: Επειδή το κεφάλι στρέφεται προς τα κάτω, οι μύες του προσώπου και του λαιμού γίνονται ατροφικοί. Έτσι το δέρμα «γλιστρά» προς τα κάτω, σχηματίζοντας ένα δεύτερο πηγούνι και ρυτίδες. Εκτός από αυτό, το πρόσωπο αρχίζει να φαίνεται θλιμμένο, το οποίο προσθέτει επίσης επιπλέον χρόνια. Γι’ αυτό όταν περπατάτε, εργάζεστε σε υπολογιστή ή χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε το κεφάλι σας προς τα πάνω.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 4 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Σκούρα πούδρα ή ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά: Πολλές γυναίκες φορούν ρουζ και σκούρα πούδρα κάτω από τα ζυγωματικά τους, κάνοντας τα μάγουλα να φαίνονται πολύ χαμηλά. Αυτή η λεπτή λεπτομέρεια σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Για να επιτύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ανοιχτότερες αποχρώσεις ώστε να φαίνονται πιο ψηλά.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 5 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Κραγιόν μαργαριτάρι: Όσο μεγαλύτερη είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερες ρυτίδες έχει και οι γωνίες των χειλιών αρχίζουν να κατεβαίνουν. Και τέτοια κραγιόν τονίζουν μόνο όλες αυτές τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Εκτός αυτού, κάνουν τη συνολική εμφάνιση να φαίνεται φθηνότερη

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 6 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Μακιγιάζ στις κάτω βλεφαρίδες: Η υπερβολική μάσκαρα στα μάτια φαίνεται πάντα αφύσικη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις κάτω βλεφαρίδες οπού η χρήση υπερβολικής μάσκαρας κάνει την εμφάνιση να φαίνεται βαριά και τονίζει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Εκτός αυτού, η μάσκαρα μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των μαύρων κύκλων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να βάλετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 7 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

Μεγάλες γυναίκες: Επιπλέον, πράγματα που σας μεγαλώνουν

– Σκούρο κραγιόν: Τα σκούρα χρώματα αυξάνουν την αντίθεση με το δέρμα και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά από ό, τι στην πραγματικότητα. Εκτός αυτού, με την ηλικία, τα χείλη χάνουν το φούσκωμα τους και οι γραμμές τους γίνονται πιο ωχρές. Ως αποτέλεσμα, το κραγιόν απλώνεται πέρα από τα περιγράμματα. Τίποτα δεν σε κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες όσο το σκούρο κραγιόν παντού.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 8 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Λεπτά φρύδια με microblading: Τα λεπτά φρύδια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αλλά ακόμη και τώρα, ορισμένες γυναίκες ακολουθούν αυτήν την τάση. Και δεν αφαιρούν απλώς τις τρίχες αλλά στην πραγματικότητα κάνουν microblading σε αυτό το σχήμα. Αλλά τέτοια φρύδια αναπόφευκτα κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο και τα μάτια χάνουν την έκφρασή τους, ειδικά εάν δεν έχετε επιπλέον μακιγιάζ.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 9 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Ένα πολύ ευκρινές περίγραμμα χειλιών: Πολύ συχνά, το να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σας δείχνει μεγαλύτερες και τα χείλη να φαίνονται μικρά. Για να φαίνεστε νεότερες, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ένα ευκρινές περίγραμμα. Θα φαίνονται έτσι τα χείλη πιο φυσικά. Ένα άλλο λάθος είναι να καλύψετε τα χείλη με μολύβι και να τα αφήσετε έτσι. Αυτό θα στεγνώσει τα χείλη και θα αποκαλύψει κάθε ρυτίδα και γραμμή. Επομένως, είναι καλύτερα να προσθέσετε λίγο lip gloss.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 10 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Τσόχινα καπέλα: Τα τσόχινα καπέλα είναι ντεμοντέ και σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σκούρα. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις. Εάν ένα καπέλο είναι ανοιχτόχρωμο ή ακόμα και φωτεινό, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό που φοράτε με αυτό έχει σημασία επίσης.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 11 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

Τα υπόλοιπα πράγματα που σας μεγαλώνουν

– Μια τεράστια τσάντα: Μια γιγαντιαία τσάντα για να τοποθετήσετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού μετατρέπει γρήγορα ένα μοντέρνο κορίτσι σε γριά, αποκαλύπτοντας πόσο μακριά έχετε μείνει πίσω στις τάσεις της μόδας. Τις περισσότερες φορές, απλά χρειάζεστε μια μεσαίου μεγέθους τσάντα για όλα σας τα πράγματα. Είναι πολύ πιο κομψό.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 12 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Φουντωτά μαλλιά: Τα φουντωτά μαλλιά δεν φαίνονται πάντα καλά, ακόμη και σε πολύ μικρά κορίτσια. Ένα τέτοιο χτένισμα δίνει έμφαση στα ελαττώματα του δέρματος, παραμορφώνει το σχήμα του προσώπου και σας δείχνει μεγαλύτερες. Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ακαταστασία. Θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο απαλό και νεότερο.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 13 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Τεράστια κοσμήματα: Τα χέρια με δαχτυλίδια που έχουν υπερμεγέθη πετράδια πάνω τους φαίνονται τεράστια. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι τέτοια κοσμήματα σας φέρνουν πίσω στην εποχή των βασιλιάδων. Στον σύγχρονο κόσμο, τέτοια κοσμήματα φαίνεται ξεπερασμένα και προσθέτουν 10-15 χρόνια σε όποια τα φοράει.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 14 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

– Τεράστια περιλαίμια: Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, πολλές γυναίκες προτιμούν τέτοια περιλαίμια, αλλά τις δείχνουν μεγαλύτερες. Είναι πολύ άβολα και είναι δύσκολο να διατηρήσετε σωστά τις αναλογίες του ρούχου σας. Εκτός αυτού, η συνολική εμφάνιση του θυμίζει κάτι παλιομοδίτικο . Είναι καλύτερα να δείξετε μόνο το λαιμό.

16 mikra pragmata poy deichnoyn tis gynaikes megalyteres 15 Γυναίκες, Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ρουχα

 
via