5 συμβουλές από κομμωτές για να επιλέξεις το καρέ που σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Καρέ μαλλιά: Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται δικαίως για το ποιο είδος μαλλιών τους ταιριάζει περισσότερο.

1313 Γυναίκες, ΚΑΡΕ, ΜΑΛΛΙΑ

Καρέ μαλλιά: Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται δικαίως για το ποιο είδος μαλλιών τους ταιριάζει. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε μόνο στις γυναίκες που έχουν καρέ μαλλιά. Αν έχετε και εσείς καρέ μαλλιά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις ακόλουθες προτάσεις. Αναλυτικότερα:

Καρέ μαλλιά: Ποιος τύπος ταιριάζει στο πρόσωπό σας

Οβάλ πρόσωπο: Έχετε το ευκολότερο σχήμα προσώπου. Μπορείτε να παίξετε με τα μαλλιά σας κάνοντάς τα φιλαριστά, με μύτες ή σε αυστηρό μήκος. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μεσαίου μεγέθους μαλλί χωρίς φιλαρίσματα και το πολύ κοντό, είναι αυτά που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία του προσώπου σας.

Στρογγυλό πρόσωπο: Ποιος είπε ότι το καρέ είναι απαγορευμένο κούρεμα για τα στρογγυλά πρόσωπα; Δύο πράγματα αρκεί απλά να προσέχετε. Αρχικά αν αποφασίσετε να κόψετε κοντό το μαλλί σας στο ύψος του σαγονιού, τότε θα πρέπει να είναι ασύμμετρο ή φιλαριστό για να αποσπά την προσοχή από το στρογγυλό σχήμα του προσώπου. Και δεύτερον ακόμα και αν επιλέξετε πιο μακρύ καρέ θα πρέπει να προτιμήσετε έντονα κοψίματα και μύτες προς το τελείωμα. Μια χρήσιμη συμβουλή που δίνουν οι κομμωτές για να απογειώσουν το look είναι να τολμήσετε φράντζα.

1281 Γυναίκες, ΚΑΡΕ, ΜΑΛΛΙΑ

Οι υπόλοιποι τύποι που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας

Τετράγωνο πρόσωπο: Μήπως τετράγωνο πρόσωπο; Το ιδανικό κούρεμα καρέ είναι αυτό που είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος και πιο μακρύ μπροστά. Πρέπει να είναι ελάχιστα πιο κάτω από το σαγόνι. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια πιο μακριά εκδοχή του καρέ, πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή να φιλάρει τις άκρες και να σας κόψει μια κοντή φράντζα ή αφέλειες.

1282 Γυναίκες, ΚΑΡΕ, ΜΑΛΛΙΑ

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Αν το μέτωπό σας είναι λίγο πιο φαρδύ και το πηγούνι αρκετά στενό και μυτερό, τότε το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς. Σε αυτήν την περίπτωση είστε πολύ τυχερές καθώς σας ταιριάζει τόσο το μεσαίου μάκρους καρέ όσο και το πολύ κοντό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να καλύπτει το μέτωπό σας η φράντζα ή οι αφέλειες

1283 Γυναίκες, ΚΑΡΕ, ΜΑΛΛΙΑ

Διαμαντένιο σχήμα: Το πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού και το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς μπορεί να μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους, ωστόσο έχουν μια μεγάλη διαφορά. Στο πρόσωπο…διαμάντι τα ζυγωματικά είναι το πιο έντονο σημείο. Αν, λοιπόν, έχετε αυτό το σχήμα τότε δοκιμάστε άφοβα το στυλ της Ριάνα ή ακόμα καλύτερα ένα αυστηρό καρέ σε όποιο μήκος θέλετε, με φράντζα ή χωρίς.

1284 Γυναίκες, ΚΑΡΕ, ΜΑΛΛΙΑ

 
via