Ακαταστασία τέλος: 7 έξυπνες ιδέες τακτοποιήσετε άψογα τα ρούχα σας, αν έχει γεμίσει η ντουλάπα σας

Οι ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης ρούχων θα δώσουν λύση σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έλλειψη χώρου και δεν διαθέτουν

den echete ntoylapa 7 idees gia na taktopoiisete ta roycha sas 2 δωματιο, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΙΔΕΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ρουχα, Σπίτι

Οι ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης ρούχων θα δώσουν λύση σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έλλειψη χώρου και δεν διαθέτουν αρκετές ντουλάπες.

Κάποιες φορές, δεν μπορείτε παρά να μένετε σε μικρά διαμερίσματα στα οποία δεν έχετε ντουλάπα ή αποθηκευτικούς χώρους. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα όταν θέλετε να τακτοποιήσετε τα ρούχα σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί και εύκολοι τρόποι για να οργανώσετε και ν’ αποθηκεύσετε τα ρούχα σας αποτελεσματικά.Τα ρούχα μπορούν να γίνουν μεγάλος πονοκέφαλος αν δεν έχετε έναν καλό τρόπο για να τα οργανώσετε. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε απλές, φθηνές και χειροποίητες ντουλάπες από ανακυκλωμένα υλικά. Μπορεί να γίνει και ένας υπέροχος τρόπος για να δώσετε στο σπίτι σας μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη πινελιά.

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης ρούχων: Δημιουργήστε διαφορετικά είδη ντουλάπας

Αν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες, μπορείτε να κάνετε διαφορετικά είδη ντουλάπας και να τη διακοσμήσετε, να τη βάψετε και να την παραμετροποιήσετε όπως επιθυμείτε.Φτιάξτε μόνοι σας μια ντουλάπα χρησιμοποιώντας ορισμένες ξύλινες σανίδες, μετατρέποντάς τες σε ράφια. Τοποθετήστε τις σε ένα άνετο και πρακτικό ύψος όπου δε θα εμποδίζουν κάπου. Εφόσον τις ταξινομήσετε, αγοράστε ορισμένα χρωματιστά υφάσματα ή ξύλινα κουτιά, όχι βαριά, για ν’ αποθηκεύσετε τα ρούχα σας.Αγοράστε πλαστικά συρτάρια. Δεν είναι ακριβά και μπορείτε να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε για να ταιριάζουν με το δωμάτιό σας. Πέραν του ότι μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, αυτά τα πλαστικά συρτάρια είναι εύκολα στη χρήση τους επειδή έχουν ρόδες.Αν είναι εφικτό, μπορείτε να κρεμάσετε μια μεταλλική μπάρα, από τη μία πλευρά στην άλλη, στο πάνω μέρος του τοίχου. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Όσο διατηρείτε οργανωμένα τα ρούχα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πραγματικά ευχάριστο χώρο.

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε δύο φορητές σκάλες για να φτιάξετε μια φθηνή, μικρή εξωτερική ντουλάπα χωρίς κόπο. Τοποθετήστε ένα ξύλινο ράφι στα χαμηλά σκαλοπάτια για να κάνετε χώρο για τα παπούτσια σας. Στο πάνω μέρος τοποθετήστε μια μπάρα στις σκάλες για να δημιουργήσετε χώρο ώστε να κρεμάτε πράγματα.den echete ntoylapa 7 idees gia na taktopoiisete ta roycha sas 1 δωματιο, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΙΔΕΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ρουχα, Σπίτι

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης ρούχων: Τεχνικές για να δημιουργήσετε χώρο

Μήπως δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι για να οργανώσετε και ν’ αποθηκεύσετε τα ρούχα σας; Τότε θα πρέπει να μάθετε ορισμένες τεχνικές για να κάνετε χώρο ώστε να δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον.Από τη στιγμή που δεν έχουν κάποια συναισθηματική αξία, θα πρέπει να ξεκινήσετε να ξεκαθαρίζετε τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε να κάνετε περισσότερο χώρο. Μια καλή ιδέα είναι ν’ αρχίσετε να διερωτάστε αν φοράτε όλα σας τα ρούχα.Επίσης, αν έχετε πολλά ρούχα που μοιάζουν, τότε κρατήστε μόνο όσα σας αρέσουν περισσότερο. Μόλις αρχίσετε να τα ξεκαθαρίζετε, το πιθανότερο είναι να μείνετε με τον μισό χώρο ελεύθερο.Ενδιαφέρον είναι και το κίνημα της ντουλάπας κάψουλας, που συνέστησε η Ντόνα Κάραν το 1985 και είναι η έκφραση του μινιμαλισμού στη μόδα.

Λάβετε υπόψη σας την εποχή και απομακρύνετε τα ρούχα που δεν φοράτε την συγκεκριμένη εποχή. Μια αποθήκη θα ήταν ιδανική. Ωστόσο, αν δεν έχετε χώρο, χωρίστε τα ρούχα σας ανά εποχή για να μπορείτε να τα βρίσκετε ευκολότερα όταν χρειάζεται.den echete ntoylapa 7 idees gia na taktopoiisete ta roycha sas δωματιο, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΙΔΕΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ρουχα, ΣπίτιΊσως να σκέφτεστε πως πολλά από τα ρούχα σας δε χρειάζονται κρέμασμα, αλλά η κάθετη οργάνωση είναι πάντα καλύτερη. Αν κρεμάτε τα ρούχα σας σε κρεμάστρες θα μπορέσετε να χωρέσετε περισσότερα ρούχα σε μικρότερο χώρο.Θα μπορέσετε να τα οργανώσετε σε διαφορετικές κατηγορίες: πρώτα, μπορείτε να βάλετε τις μπλούζες, τα πουλόβερ, και έπειτα τα παντελόνια. Επίσης, μπορείτε να κρεμάσετε μακρύτερα ρούχα στη μία μεριά, και τα κοντά ρούχα στην άλλη.Αυτές είναι ορισμένες προτάσεις για να διατηρήσετε σε τάξη το σπίτι σας, ακόμη και αν δεν έχετε ντουλάπα. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και θα σκεφτείτε πολλές ιδέες για να τακτοποιήσετε τα ρούχα σας.

 via