Εξαφανίστε τα χαλαρά μπράτσα και απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος με μόλις 5 λεπτά τη μέρα

Γράμμωση χεριών: Πρόκειται για μία συνεδρία, η οποία διαρκεί περίπου πέντε λεπτά και μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ως θαυματουργή.

to thayma ton 5 lepton grammosi kai tonosi ton cherion me kathimerini askisi 1 ΑΣΚΗΣΗ, ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ, ΤΟΝΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

Γράμμωση χεριών: Πρόκειται για μία συνεδρία, η οποία διαρκεί περίπου πέντε λεπτά και μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ως θαυματουργή. Πρόκειται για τέλεια προσθήκη σε κάθε ρουτίνα από τη yoga ή άσκηση. Για όσους το επιχειρήσουν, θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Αυτό, διότι θα μπορέσετε να δείτε διαφορά στο σώμα σας.

Σε χρονική διάρκεια μόλις πέντε λεπτών, μπορείτε να αισθανθείτε κάθε μικρό μυ, καθώς και μεγάλο μυ, οι οποί βρίσκονται στα χέρια σας. Αυτό, διότι θα καταλάβετε πως οι μύες σας καίγονται. Επιπλέον, κάθε ένας από αυτούς τους μύες, παράλληλα με το κάψιμο θα τονώνονται.

to thayma ton 5 lepton grammosi kai tonosi ton cherion me kathimerini askisi ΑΣΚΗΣΗ, ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ, ΤΟΝΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες για να πετύχετε γράμμωση χεριών και τόνωση χεριών

Αυτές οι γρήγορες ασκήσεις είναι εξαιρετικές για να τις κάνετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιθυμείτε. Δεν απαιτούν καθόλου βάρη ή στρώμα yoga. Προσθέστε αυτό στο τέλος της εξάσκησής σας και σας υπόσχομαι ότι τα χέρια σας θα είναι έτοιμα για κάθε φόρεμα ή μπλουζάκι όλο τον χρόνο. Μπορείτε να κάνετε αυτή την εμπνευσμένη από Pilates προπόνηση χεριών, καθιστοί ή και όρθιοι. Και αν ενσωματώσετε αυτές τις κινήσεις τόνωσης του σώματος στην καθημερινή σας ρουτίνα, σας υπόσχομαι ότι θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

Ακολουθεί βίντεο για γράμμωση χεριών, καθώς και για τόνωση χεριών:

 
via