Γιατί νιώθεις ότι πέφτεις ενώ κοιμάσαι και άλλα 17 παράξενα πράγματα για τον ύπνο που δεν θέλεις να ξέρεις

Άγνωστα πράγματα: Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για πράγματα που συμβαίνουν και για άλλα εκείνα που δεν ξέρουν.

17 37 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

Άγνωστα πράγματα: Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για πράγματα που συμβαίνουν και για άλλα που δεν ξέρουν. Για όλα υπάρχει λογική εξήγηση. Παρακάτω ακολουθούν περίεργα πράγματα, τα οποία δεν θα θέλατε καν να ξέρετε…

Ακολουθούν 18 άγνωστα πράγματα, τα οποία δεν θα πρέπει να μάθετε ποτέ

– Μπορεί η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας να έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα, στο στάδιο που σχεδόν όλα έχουν μια λογική εξήγηση, όμως πόσο έτοιμος είσαι να διαβάσεις αυτή την λογική εξήγηση;

Οι άνθρωποι του σήμερα, είναι σίγουρα πιο μπροστά από παλαιότερα. Υπάρχουν όμως και μερικές πληροφορίες που είτε δεν θέλαμε είτε δεν έτυχε να τις μάθουμε ποτέ. Λεπτομέρειες μακάβριες, που μπορεί και να μας φαινόντουσαν περίεργες να διαβάσουμε ή να τις ακούσουμε κάπου.

– Τα θηλυκά hamster μερικές φορές, καταβροχθίζουν τα νεογνά τους, για να μην χρειαστεί να τα μεγαλώσουν.

17 29 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Νευρολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, μπορεί να ακούσει και να νιώσει τι συμβαίνει γύρω του για τα επόμενα 6 λεπτά, αφού ο εγκέφαλός του, χρειάζεται μόλις 6 λεπτά, για να πεθάνει εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου.

17 30 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Ένας μανιακός δολοφόνος σκ0τώσε 49 γυναίκες και τάισε τα σώματά τους στα γουρούνια. Όσα από τα απομεινάρια δεν φαγώθηκαν από τα γουρούνια, τα έστειλε σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας έξω από το Βανκούβερ. Εκείνο το εργοστάσιο έφτιαχνε προϊόντα make up.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μανιακός που το όνομά του, θα το μάθουμε στο βίντεο που θα δούμε παρακάτω, διέπραξε τον τελευταίο του φ0νο κάπου στο 2000. Οι άνθρωποι που ζουν στη δυτική όχθη λοιπόν, μπορεί ακόμη να χρησιμοποιούν προϊόντα ομορφιάς με…νεκρά κομμάτια γυναίκας μέσα τους.

17 31 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Το καρδιακό και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι πολύ κοινό για τους άντρες, μετά τον αυνανισμο ή το σεξ. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ένας άντρας να ολοκληρώνει και μετά από λίγο να παθαίνει καρδιά ή εγκεφαλικό. Συνήθως αυτό οφείλεται σε προβλήματα που υπήρχαν από πριν και οι άντρες δεν το είχαν καταλάβει.

Κι άλλα άγνωστα πράγματα, τα οποία δεν θα πρέπει να μάθετε ποτέ

– Το New Jersey είναι η μοναδική πολιτεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου η αιμομιξ1α και η κτην0βασία είναι νόμιμες. Στην Φιλανδία είναι επίσης νόμιμη η κτην0βασια, αρκεί να το κάνεις με τρόπο όμορφο και το ζώο να μην υποφέρει. Στη πολιτεία της Ουάσιγκτον επίσης είναι νόμιμη η κτην0βασία και η υποβοηθούμενη αυτοχειρία.

– Εσύ, εγώ και οι φίλοι μας είναι γεγονός ότι θα ξεχαστούμε για πάντα τις επόμενες γενιές. Το πολύ στις επόμενες τέσσερις.

– Θα μπορούσες να είχες ένα ανεύρυσμα αυτή την στιγμή στον εγκέφαλό σου που θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει το μπαμ. Το ίδιο ισχύει και με την αορτή σου, αν μεγεθυνθεί για κάποιον λόγο. Στο 90% των περιπτώσεων το σύμπτωμα μιας μεγεθυμένη αορτής είναι όταν σπάει και μετά πεθαίνεις σχεδόν αμέσως.

– Το ότι είσαι Χριστιανός δεν σημαίνει ότι είσαι αναγκαστικά και καλός άνθρωπος. Και αυτό ισχύει σε όλες τις θρησκείες, τις φυλές και τις πολιτικές ιδεολογίες. Ίσως ο Χριστιανισμός να μας έχει δίνει την επιλογή της συγχώρεσης, επειδή οι άνθρωποι κατά βάθος είμαστε ευάλωτοι.

Επιπλέον, άγνωστα πράγματα, δεν θα πρέπει να μάθετε ποτέ

– Περίπου 25.000 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από πείνα κάθε μέρα.

– Οι μύγες πολλές φορές αφήνουν τα αυγά τους πάνω στο σώμα των ανθρώπων. Τα αυγά εκκολάπτονται στο σώμα των ανθρώπων και αναπτύσσονται μέσα στο σώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προσβάλει ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού.

17 32 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Όταν νιώθω ότι πέφτω στον ύπνο μου, είναι επειδή η καρδιά σου πέφτει στους 0 παλμούς και ο εγκέφαλος στέλνει ηλεκτρικό σοκ στο σώμα σου, για να βεβαιωθεί ότι είσαι ακόμη ζωντανός. Άρα, δεν φταίει ο ύπνος.

17 33 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Αν εκτεθείς σε λύσσα δεν θα εμφανίσεις κανένα σύμπτωμα για μήνες. Όταν τα εμφανίσεις όμως δεν θα υπάρχει επιστροφή, αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να γίνεις καλά. Ξεκινάς να γίνεσαι παρανοϊκός και εν τέλει φεύγεις από την ζωή εξαιτίας των κακουχιών.

17 34 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Αν πεθάνεις από βέλος στο μάτι σου, η διαδικασία του θανάτου σου θα είναι τόσο αργή, που θα βιώσεις ακριβώς τον θάνατό σου, την στιγμή που συμβαίνει.

Τι άλλα δεν πρέπει να μάθετε ποτέ

– Ο δρ Μένγκελε ήταν ένας Γερμανός επιστήμονας κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, έκανε πειράματα πάνω σε ανθρώπους, ενώνοντας διαφορετικά τμήματα ανθρώπων σε άλλους ανθρώπους με την ελπίδα να φτιάξει έναν υπεράνθρωπο. Ένα πείραμα κατάφερε να επιβιώσει για 5 ώρες, όπου ήταν και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επιβίωσης, συγκριτικά με άλλα πειράματα. Μετά την λήξη του πολέμου, κατάφερε να ξεφύγει και έζησε κάπου…χαρούμενος και ανέμελος.

17 35 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Η μυρωδιά που βγαίνει από το φρεσκοβρεγμένο γρασίδι ή τα λαχανικά, είναι η έκκριση του ίδιου φυτού που αναδύουν τα φυτά για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Το άρωμα των λαχανικών λοιπόν, είναι στην ουσία απελπισμένες κραυγές λαχανικών που τεμαχίζονται.

17 36 Περίεργα, πράγματα, υπνοΣ

– Μπορείς να κοπείς στα δύο και να ζήσεις αρκετά για να δεις τα πόδια σου στην άλλη άκρη του δρόμου. Βέβαια αυτό διαφέρει ανάλογα τον τρόπο που θα κοπείς στα δύο.

– Θα μπορούσαν να υπάρχουν 2.000 κατά συρροή δολ0φόνοι που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το FBI να μην καταφέρει να τους πιάσει. Οι περισσότεροι φ0νοι λύνονται όταν οι αστυνομικοί βρουν το κίνητρο της δολοφονίας. Αν μπεις τυχαία στο σπίτι κάποιου και τον σκ0τώσεις υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, το FBI να μη σε πιάσει ποτέ.

 
via