Η 48χρονη Σοφία Βεργκάρα, φαίνεται 15 χρόνια νεότερη και αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητάς της

Sofia Vergara: Πρόκειται για την κριτή του America's Got Talent. Η ίδια είναι επίσης και ηθοποιός. Μάλιστα, αυτοαποκαλείται beauty junkie.

sofia vergara apokalyptei ta mystika omorfias poy tin kratane entyposiaki sta 48 tis chronia SOFIA VERGARA, Ηθοποιός, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Sofia Vergara: Πρόκειται για την κριτή του America’s Got Talent. Η ίδια είναι επίσης και ηθοποιός. Μάλιστα, αυτοαποκαλείται beauty junkie. Όπως παραδέχθηκε η ίδια στo Νew Beauty το 2014, «Έχω μια ντουλάπα γεμάτη προϊόντα και τα χρησιμοποιώ όλα». Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της, θα πρέπει να διαβάσετε την ακόλουθη λίστα συμβουλών. Αναλυτικότερα:

Sofia Vergara: Ακολουθούν συμβουλές ομορφιάς από την ίδια

Κατά καιρούς έχει αποκαλύψει χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας της: «Πιστεύω, περισσότερο στην πρόληψη. Μόλις δεις τη ρυτίδα, μόλις δεις τον χαλαρό λαιμό, αυτό ήταν. Δεν υπάρχει κρέμα που θα σε διορθώσει. Έτσι, πιστεύω στην πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη»!

sofia vergara apokalyptei ta mystika omorfias poy tin kratane entyposiaki sta 48 tis chronia SOFIA VERGARA, Ηθοποιός, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Sofia Vergara –Ορκίζεται στο αντηλιακό και πάντα φοράει καπέλο: Η ηθοποιός πάντα έλεγε ότι το αντηλιακό είναι το πιο προληπτικό και αντιγηραντικό προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. «Στα 20 μου, άρχισα να χρησιμοποιώ αντηλιακό στο πρόσωπό μου», είπε στο People το 2016. «Μακάρι να το έβαζα και στο στήθος μου».Όταν είναι σε εξωτερικούς χώρους, φροντίζει επίσης να φοράει καπέλο. Το κάνει για να καλύπτει το πρόσωπό της. «Έχω ένα μικρό σπίτι στις Μπαχάμες. Έχω μια φοβερή συλλογή από καπέλα. Σκοπός είναι όλοι να μπορούν να έχουν ένα», είπε. «Πρέπει να υπάρχουν 25 καπέλα και εγώ επιλέγω πάντα το ίδιο: ένα από αυτά τα μεγάλα που χρησιμοποιούν οι γιαγιάδες».

Αγαπά τα έλαια και τα έχει βάλει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της: «Αφού κάνω μπάνιο τη νύχτα, χρησιμοποιώ έλαιο καλέντουλας – είναι καλό για το ευαίσθητο δέρμα και ηρεμεί πραγματικά το δέρμα μου. Είναι πραγματικά λιπαρό και ωραίο, οπότε το βάζω παντού», είπε στο Health το 2018. Επίσης, το 2017 αποκάλυψε ότι όταν ο σύζυγός της δεν είναι σπίτι, κοιμάται τυλιγμένη σε πλαστικό περιτύλιγμα και αλείφεται με λάδι καρύδας παντού.

sofia vergara apokalyptei ta mystika omorfias poy tin kratane entyposiaki sta 48 tis chronia 1 SOFIA VERGARA, Ηθοποιός, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

S. Vergara: Οι υπόλοιπες συμβουλές ομορφιάς από την ίδια

Sofia Vergara – Δίνει προσοχή στη διατροφή της για να έχει καθαρό δέρμα: «Τρώω πολλά λαχανικά, βατόμουρα και πίνω πράσινο τσάι», είπε στο Health. «Προσθέτω ένα κουτάλι κολλαγόνο σε σκόνη μέσα στο χαμομήλι μου το βράδυ – δεν ξέρω τι κάνει, αλλά το κάνω! Και προσπαθώ να πίνω πολύ νερό». Αποκάλεσε την ενυδάτωση «το πιο σημαντικό μέρος κάθε ρουτίνας ομορφιάς» και πρότεινε να πίνεις ανθρακούχο νερό, επίσης, «για να αναμειγνύονται τα πράγματα».

Χρησιμοποιεί τοπικές θεραπείες με μέτρο: «Βάζω ρετινόλη που βάζουν όλοι, αλλά πρέπει να το κάνω με μέτρο», δήλωσε η Sofia στo Ηealth. «Και παίρνω βιταμίνη C, επίσης με μέτρο».Δοκιμάζει θεραπείες με λέιζερ: Ένα μήνα πριν από το γάμο της με τον Joe Manganiello το 2015, υποβλήθηκε σε θεραπεία με έντονο παλμικό φως (IPL) στο πρόσωπο και το στήθος της «για να στοχεύσει στις όποιες περιοχές ερυθρότητας ή υπερχρωματισμού», όπως δήλωσε ο Dr. Engelman στο New Beauty.

 via