Μαλλιά Άνοιξη 2021: 12 μοδάτα χτενίσματα και κουρέματα που κολακεύουν κάθε γυναίκα

Μοντέρνα κουρέματα: Πρόκειται για κουρέματα που κάνουν ήδη θραύση μέσα στο 2021.Θέλετε να είστε και εσείς μέσα στη μόδα;

12 monterna koyremata gia na dokimaseis to 2021 8 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΙΑ, σχέδια

Μοντέρνα κουρέματα: Πρόκειται για κουρέματα που κάνουν ήδη θραύση μέσα στο 2021. Σε περίπτωση που θέλετε να είστε και εσείς μέσα στη μόδα, δεν έχετε παρά να διαλέξετε κάποιο από τα ακόλουθα σχέδια. Αναλυτικότερα:

Μοντέρνα κουρέματα: Ακολουθούν δώδεκα σχέδια για τα μαλλιά σας

– Ανάλαφρο κούρεμα με curtain bangs: Μια πολύ σύγχρονη πρόταση για τα μαλλιά σου είναι τα κουρέματα έως τον ώμο με αφέλειες-κουρτίνα. Το 2021 θέλουμε σχέδια που δείχνουν όμορφα αλλά και ανάλαφρα για μια ωραία καθημερινή εμφάνιση. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου και για όλους τους τύπους μαλλιών!

12 monterna koyremata gia na dokimaseis to 2021 4 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΙΑ, σχέδια

– Πολύ κοντό καρέ με όμορφους όγκους: Ένα πολύ κοντό καρέ με ωραία φράντζα για όγκο θα σου δώσει το τέλειο hollywood-style look. Το στυλ αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίζεις δίνοντας σου παράλληλα ένα πιο vintage vibe. Παρά το κοντό μήκος ενός τέτοιου hairstyle μπορείς να δημιουργήσεις ωραία χτενίσματα αλλάζοντας τη χωρίστρα σου, δημιουργώντας περισσότερο ή λιγότερο όγκο στα μαλλιά κάθε φορά ή κάνοντας ιδιαίτερα πιασίματα.

12 monterna koyremata gia na dokimaseis to 2021 5 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΙΑ, σχέδια

Μοντέρνα κουρέματα: Τα υπόλοιπα σχέδια για τα μαλλιά σας

Μοντέρνα pixie γυναικεία κουρέματα: Πολύ μοντέρνα κοντά κουρέματα είναι τα pixie haircuts. Ένα τέτοιο κούρεμα θα σου δώσει ένα ανάλαφρο και δροσερό look που θα κολακεύει πολύ το πρόσωπο σου. Είναι πολύ κομψό και με λίγο gel μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ακόμα και με ένα αρκετά κοντό κούρεμα! Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλά στυλ όπως pixie κουρέματα με χαμηλό, μεσαίο ή ψηλό σβήσιμο, κοντά κουρέματα με φράντζα ή και ξύρισμα!

12 monterna koyremata gia na dokimaseis to 2021 6 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΙΑ, σχέδια

Καρέ γυναικείο κούρεμα με γεμάτες αφέλειες: Κορυφαίο κούρεμα είναι και το καρέ με γεμάτες αφέλειες. Σε ένα τέτοιο κούρεμα απουσιάζει το φιλάρισμα και η οποιαδήποτε ασυμμετρία και υπερισχύει η έντονη συμμετρία και η αυστηρότητα. Το look αυτό θα σε κάνει να δείχνεις πολύ ιδιαίτερη καθώς θα πλαισιώνει το πρόσωπο σου και θα αναδεικνύει έντονα τα χαρακτηριστικά σου. Δεν είναι τυχαίο που πολλά μοντέλα κάνουν διεθνή καριέρα με αυτό το κούρεμα. Είναι άψογη επιλογή για γυναίκες με πυκνά μαλλιά!

12 monterna koyremata gia na dokimaseis to 2021 7 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΙΑ, σχέδια

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

 via