Μαλλιά άνοιξη – καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις σε χρώματα, χτενίσματα και κουρέματα για την φετινή σεζόν

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα. Τα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπό μας ακολουθούν και αυτά τις τάσεις που προτείνουν οι hair stylists

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 26 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα. Τα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπό μας ακολουθούν και αυτά τις τάσεις που προτείνουν οι hair stylists για κάθε σεζόν και φυσικά ό,τι επιλέξουμε πρέπει να ταιριάζει με την ηλικία και το στιλ μας. Φέτος η μόδα έχει πολλές τάσεις που είναι συντηρητικές αλλά και πιο τρελούτσικες καθώς κάθε γυναίκα επιλέγει τι της αρέσει με γνώμονα τι μπορεί κυρίως να υποστηρίξει. Άλλωστε, είναι καλό για την ψυχολογία μας να αλλάζουμε τακτικά στιλ καθώς ο αέρας της ανανέωσης και η νέα μας εμφάνισης δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και πόσο δε εμάς που όσο και να είναι η αυτοπεποίθησή μας κρίνεται και από την εξωτερική μας εμφάνιση και τα κομπλιμέντα που εισπράττουμε.

Σύμφωνα με τους διάσημους hair stylists οι νέες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 διακατέχονται από απλότητα, αλλά και επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, με τις πλεξούδες, τις μπούκλες και τους κότσους να έχουν την τιμητική τους.

Πέρα όμως από το στυλ πιασίματος των μαλλιών παρουσιάστηκαν και τα κορυφαία χρώματα βαφής, τα top γυναικεία κουρέματα, καθώς και τα αξεσουάρ που θα στολίσουν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ,ας χτενίσματα.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε για το ποια είναι τα hair trends για τη νέα σεζόν, πάρτε μια ιδέα μέσα από τη λίστα που ακολουθεί!

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 25 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Κορυφαία χρώματα στα μαλλιά για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022

Μια ανανέωση στα μαλλιά πολλές φορές συνεπάγεται και την αλλαγή χρώματος. Συνήθως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στις βαφές κυριαρχούν πιο ανοιχτές αποχρώσεις, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο βασικό χρωματολόγιο που πρότειναν οι ειδικοί για την εποχή.

Ανοιχτά ξανθά πλατινέ μαλλιά – Bleach Blonde

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 24 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Για όσες αγαπούν το ξανθό, ο τόνος που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν είναι το πολύ ανοιχτό πλατινέ που δημιουργείται με τη βοήθεια αρκετού ντεκαπάζ. Το χρώμα των μαλλιών ξεβάφεται σχεδόν τελείως και εφαρμόζεται μια ανοιχτή ξανθιά βαφή που πλησιάζει αρκετά προς το άσπρο.

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει όμορφα τόσο σε μακριά ή μεσαία μαλλιά, όσο και στο κορυφαίο αγορέ κούρεμα της εποχής.

Ξανθό μελί χρώμα μαλλιών

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 23 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Μια όμορφη επιλογή για ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών φέτος είναι το ξανθό μελί. Πρόκειται για μια γλυκιά απόχρωση που έχει την τιμητική της το 2022.

Η μεγάλη ποικιλία στους τόνους του μελί που υπάρχει στο χρωματολόγιο των βαφών, το καθιστά κατάλληλο για όλες μας. Κάποιες αποχρώσεις είναι πιο ανοιχτές και άλλες πιο κοκκινωπές. Όλες τους όμως οδηγούν σε αυτό το γλυκό και θερμό αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με τον καιρό.

Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις για εντυπωσιακό μελί χρώμα μαλλιών και βρείτε ποιο σας ταιριάζει.

Κόκκινα μαλλιά

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 22 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Σε περίπτωση που δεν είστε φαν του ξανθού και προτιμάτε τα κόκκινα μαλλιά, κανένα πρόβλημα. Και αυτά θα αποτελέσουν κορυφαία τάση για τη σεζόν!

Τολμήστε λοιπόν να κάνετε ένα έντονο ginger χρώμα με αφορμή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, τραβώντας έτσι τα βλέμματα με το φλογερό look.

Σταχτί καστανό χρώμα μαλλιών

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 21 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Το ψυχρό καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσες θέλουν να παραμείνουν μελαχρινές.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη απόχρωση βαφής είναι ιδανική για να τονίσουμε τα έντονα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη μόδα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, καθώς τους δίνουν την απόλυτη προσοχή που χρειάζονται.

Σχεδόν μαύρα μαλλιά

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 20 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Αν πάλι προτιμάτε τα σκούρα χρώματα μαλλιών, οι ειδικοί προτείνουν το μαύρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται σε ένα πάρα πολύ σκούρο μελαχρινό χρώμα που είναι μερικούς τόνους πιο ανοιχτό από το λεγόμενο «κορακί».

Μαλλιά σε νέον χρώματα

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 19 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Για τις πιο τολμηρές και για όσες λατρεύουν τα μη φυσικά χρώματα μαλλιών, οι νέον αποχρώσεις θα παραμείνουν στη μόδα και αυτή την εποχή.

Αν λοιπόν δεν έχετε δοκιμάσει τα ροζ, μπλε, πράσινα κλπ μαλλιά, έχετε ακόμη μια σεζόν για να το κάνετε.

Πέρα από τα χρώματα βαφής, οι διάσημοι hair experts παρουσίασαν τα χτενίσματα και τα γυναικεία κουρέματα που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την περίοδο.

Η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει έμπνευση και αμέτρητες ιδέες για το hairstyling της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

Χωρίστρα στη μέση, αλλά και βαθιά στο πλάι

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 18 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Θέλοντας να ολοκληρώσουν τα στυλάτα ντυσίματα της δεκαετίας των 70s που θα κυριαρχήσουν στη μόδα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022, οι ειδικοί ανέδειξαν και τα αντίστοιχα μαλλιά. Πρόκειται για κουρέματα και χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση, που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή αυτή.

Από εκεί και πέρα, εξίσου αισθητή ήταν και η παρουσία της πλάγιας χωρίστρας, με μεγαλύτερη έμφαση στο διαχρονικό βαθύ πλάγιο χώρισμα. Αυτού του είδους τα μαλλιά προσθέτουν περισσότερο όγκο και είναι must για το 2022.

Ίσιες αφέλειες ή choppy bangs

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 17 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ένας όμορφος τρόπος για να ανανεώσετε το κούρεμα σας χωρίς να αλλάξετε τελείως το μήκος ή το στυλ του είναι οι αφέλειες. Μεταμορφώνουν πλήρως την εικόνα του προσώπου και δεν πρόκειται για μια τρομακτική ριζική αλλαγή.

Αν λοιπόν ψάχνετε να κάνετε μια ανανέωση χωρίς μεγάλο ρίσκο για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022, τα μαλλιά με ίσιες αφέλειες ή choppy bangs θα είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Αγορέ μαλλιά – Πίξι κουρέματα

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 16 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Το κορυφαίο γυναικείο κούρεμα που έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό είναι το αγορέ.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες που τόλμησαν να κάνουν ένα τόσο κοντό μαλλί και να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τους με το μοντέρνο και εντυπωσιακό αυτό pixie haircut.

Τι περιμένετε λοιπόν; Αν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, η σεζόν αυτή είναι ιδανική για να τις δοκιμάσετε!

Κοντό καρέ μαλλί

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 15 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Αν το πολύ κοντό αγορίστικο κούρεμα σας φαίνεται ως μια πολύ τολμηρή ιδέα για μια ανανέωση στα μαλλιά σας, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα κοντό καρέ. Το κούρεμα αυτό θα είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις για την σεζόν.

Ανάλαφρο κυματιστό ή σγουρό χτένισμα

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 14 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Οι θερμοκρασίες της εποχής απαιτούν ανάλαφρα χτενίσματα που δεν χρειάζονται ώρες για να δημιουργηθούν. Γι’ αυτό άλλωστε και οι ειδικοί πρότειναν τα ανάλαφρα κυματιστά και σγουρά φυσικά μαλλιά ως ένα από τα top hair trends για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάθεστε να στεγνώνετε και να φορμάρετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι και τα υπόλοιπα εργαλεία θερμότητας. Μπορείτε πολύ απλά να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους ή με ελάχιστη βοήθεια από το σεσουάρ.

Τα επιμελώς αυτά ατημέλητα χτενίσματα είναι must για την εποχή.

Εντυπωσιακές μεγάλες μπούκλες

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 13 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Αν πάλι προτιμάτε τις έντονες μπούκλες και ιδιαίτερα τις φυσικές, κανένα πρόβλημα. Είναι εξίσου μια πολύ καλή ιδέα για τα μαλλιά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022.

Και δεν χρειάζεται να κάνετε περίτεχνα χτενίσματα για να απογειώσετε το look σας. Ακόμη και με τα μαλλιά λιτά μπορείτε να δείχνετε εκθαμβωτική!

Ανάλαφρα, αλλά και τραβηγμένα πίσω wet look hair

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 12 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Το wet look στα μαλλιά θα είναι και πάλι ένα από τα κορυφαία χτενίσματα. Άλλωστε αποπνέουν αυτή τη χαλαρή και ξέγνοιαστη διάθεση της παραλίας που όλες μας αναζητάμε.

Λίγος αφρός είτε ζελέ και ένα χτένισμα των μαλλιών προς τα πίσω ή στο πλάι, μπορούν να ολοκληρώσουν τις ανοιξιάτικες και ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Χτενίσματα με πλούσιο όγκο

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 11 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ένα ακόμη hair trend που θα έχει την τιμητική του αυτή τη σεζόν, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις vintage style εμφανίσεις μας είναι και τα ρετρό χτενίσματα.

Μαλλιά με πλούσιο όγκο στην κορυφή, στολισμένα με μαντήλια ή κοκαλάκια με πέρλες και στρας, θα αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα και στυλάτη ιδέα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022.

Πλεξούδες και κοτσιδάκια Wednesday Addams

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 10 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Κι επειδή οι πλεξούδες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα και εύκολα χτενίσματα για κάθε ηλικία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της νέας σεζόν.

Είτε πρόκειται για ένα απλό πλέξιμο στο σβέρκο ή για κοτσιδάκια στα πλάγια, το αποτέλεσμα είναι εξίσου μοντέρνο και εντυπωσιακό.

Εκθαμβωτικά χτενίσματα με cornrows

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 9 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Πέρα από τις κλασσικές γαλλικές και ολλανδικές πλεξούδες, οι hair experts προτείνουν τα μικροσκοπικά και πολλαπλά πλεξουδάκια στην κορυφή του κεφαλιού. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χτένισμα που έχει τις ρίζες του στην Αφρική, αλλά πλέον έχει υιοθετηθεί από όλο τον κόσμο.

Το πλέξιμο στα συγκεκριμένα κοτσιδάκια γίνεται πολύ κοντά στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερες από μία εμφανίσεις. Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζετε πως το συγκεκριμένο hairstyling χρειάζεται και ειδική φροντίδα για να διατηρηθεί.

Επιμελώς ατημέλητες αλλά και σφιχτές πλεξούδες

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 8 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ένα ακόμη ξεχωριστό στυλ χτενίσματος που θα είναι trendy για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι και οι πολλαπλές πλεξούδες μπλεγμένες ανέμελα μεταξύ τους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο hairstyling που οδηγεί σε πρωτότυπους κότσους και updos.

Αν κάτι τέτοιο σας ξενίζει, μπορείτε να παραμείνετε στην κλασσική εκδοχή της κομψής σφιχτής κοτσίδας που θα είναι εξίσου must για τη σεζόν.

Ανάλαφρα updos με πιασμένα όλα ή τα μισά μαλλιά και top knots

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 7 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Τα πιασμένα μαλλιά είναι ιδανικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, καθώς μας δροσίζουν. Πιάστε λοιπόν και φέτος τα μαλλιά σας ψηλά δημιουργώντας ανάλαφρα και επιμελώς ατημέλητα updos. Εναλλακτικά δοκιμάστε τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω που θα είναι επίσης ένα top hair trend.

Αν πάλι λατρεύετε τα knots, είστε πολύ τυχερή, διότι και αυτή τη σεζόν θα έχουν την τιμητική τους.

Λεία σινιόν και καλοχτενισμένοι κότσοι

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 6 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Δεν γίνεται σεζόν που οι κότσοι να μην έχουν μια από τις εξέχουσες θέσεις στη λίστα των κορυφαίων τάσεων. Πρόκειται για διαχρονικά και πολύ αγαπημένα χτενίσματα ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή.

Φέτος λοιπόν η προσοχή πέφτει στα λεία και καλοσχηματισμένα χτενίσματα στο ύψος του σβέρκου, αλλά και πιο ψηλά. Αυτό σημαίνει πως ο κότσος μπαλαρίνα θα έχει ίσως την top θέση στις επιλογές μας.

Trendy αξεσουάρ μαλλιών για όμορφα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χτενίσματα

Και τώρα που πήραμε μια γεύση από τα χρώματα βαφών, τα γυναικεία κουρέματα, αλλά και τα χτενίσματα της σεζόν, ήρθε η στιγμή να δούμε πως θα απογειώσουμε τα συγκεκριμένα hair looks με τη βοήθεια των αξεσουάρ.

Λουλούδια στα μαλλιά

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 5 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν γίνεται! Στολίστε λοιπόν τα μαλλιά σας με όμορφα και χρωματιστά άνθη και δημιουργήστε εντυπωσιακά ανάλαφρα, αλλά και ρετρό χτενίσματα που θα σας κάνουν να τραβήξετε την προσοχή.

Δεν χρειάζεται τα λουλούδια να είναι αληθινά, υπάρχουν αμέτρητα φλοράλ κοκαλάκια στα οποία μπορείτε να επενδύσετε αυτή τη σεζόν. Αν θέλετε βέβαια, μπορείτε να προτιμήσετε και τα άνθη του κήπου σας!

Πέρλες και στρας σε κοκαλάκια και κοσμήματα μαλλιών

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 4 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ένα ακόμη από τα κομψά, πολυτελή και λαμπερά αξεσουάρ που θα στολίσουν τα μαλλιά σας την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 είναι οι πέρλες και τα στρας.

Είτε πρόκειται για απλά διαμαντάκια και περλίτσες που κολλάνε στα μαλλιά ή για κοκαλάκια διακοσμημένα με αυτά, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Μαντήλια στα μαλλιά

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 3 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Το μαντήλι στα μαλλιά ήταν ένα από τα αξεσουάρ που κυριάρχησε στις πασαρέλες αυτή την περίοδο.

Τοποθετημένο σαν κορδέλα για να ολοκληρώσει ρετρό χτενίσματα ή πλεγμένο μέσα σε πλεξούδες, το μαντήλι δίνει στο hairstyling της σεζόν χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Φιόγκοι, κορδέλες και κορδόνια μαλλιών

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 2 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Αν πάλι ψάχνετε για ένα πιο απλό και κοριτσίστικο αξεσουάρ μαλλιών, οι κορδέλες και οι φιόγκοι θα σας δώσουν τη λύση. Προσθέτουν χρώμα και όμορφο στυλ στις αλογοουρές, τις πλεξούδες και τα διάφορα updos με τον πιο απλό τρόπο.

Από την άλλη μεριά, για πιο boho style ή ροκ χτενίσματα μπορείτε να δοκιμάσετε τα κορδόνια. Τυλίγοντας μια αλογοουρά με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό χτένισμα για όλες τις ώρες.

Στέκες σε όλα τα στυλ και τα μεγέθη

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon 1 ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Τις τελευταίες σεζόν οι στέκες έχουν επιστρέψει δυναμικά στα αξεσουάρ μαλλιών.

Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 την τιμητική τους θα έχουν όλων των ειδών οι στέκες, ασχέτως με το μέγεθος και το σχέδιο τους. Φορέστε τις λοιπόν με τα μαλλιά κάτω είτε σε συνδυασμό με έναν όμορφο κότσο ή μια κοτσίδα και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Φτερά στα μαλλιά

mallia anoixi kalokairi 2020 ta koryfaia koyremata chtenismata kai chromata tis sezon ΑΝΟΙΞΗ, αξεσουαρ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, μόδα, πρόσωπο, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και extreme για κάποιες αξεσουάρ που πρότειναν οι hair experts είναι τα φτερά. Τοποθετημένα στη φράντζα ή στα updo των μοντέλων, τα φτερά πρόσθεσαν ένα πιο ξεχωριστό στυλ στην εμφάνιση τους και ολοκλήρωσαν με όμορφο τρόπο τα μοντέρνα ντυσίματα των διάσημων οίκων μόδας.

 

via: Enimerotiko