Μεγάλη πpοσοχή: Tι σημαίνει αν το κοτσάνι από το καρπούζι έχει ξεραθεί – Το κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια

Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο όλων, την καλοκαιρινή περίοδο, αν και είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν είναι καλό ή όχι κατά την

megali pposochi ti simainei an to kotsani apo to karpoyzi echei xerathei to kolpo poy tha sas lysei ta cheria 1 Καρπούζι, ΚΟΤΣΑΝΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ

Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο όλων, την καλοκαιρινή περίοδο, αν και είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν είναι καλό ή όχι κατά την αγορά του.

Πότε ένα καρπούζι είναι καλό προς κατανάλωση

Ωστόσο, ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δει ο καταναλωτής πώς θα είναι το καρπούζι πριν το κόψει είναι να διακρίνει τα καφέ σημάδια που έχει πάνω του.

Επίσης, υπάρχει ένας ακόμα τρόπος, ο οποίος θα λύσει τα χέρια των καταναλωτών και έχει σχέση με το κοτσάνι του καρπουζιού.

Τι φανερώνει το κοτσάνι του καρπουζιού

Κοιτώντας το κοτσάνι μπορεί άνετα να καταλάβει κάποιος αν ένα καρπούζι θα είναι γινωμένο ή άγουρο και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αν το κοτσάνι του καρπουζιού είναι ξεραμένο, τότε αυτό σημαίνει πως το φρούτο έχει γίνει, είναι ζουμερό και γλυκό, ενώ αν το κοτσάνι είναι πράσινο και φρέσκο, τότε το φρούτο πρέπει να μείνει λίγο μέχρι να γίνει.

Ο τρόπος με το κοτσάνι από το καρπούζι

 

via: Enimerotiko