Πώς να απαλλαγείτε μια για πάντα από ποντίκια και τρωκτικά

Μία εταιρεία στην επαρχία Αμμοχώστου έχει τη λύση...

rat on Agrolan, MSJ, Storm, Νέα Αμμοχώστου

Τα τρωκτικά αποτελούν τον μεγαλύτερο “εχθρό” για κάθε νοικοκυριό. Πολλές φορές ευθύνονται για την μεταφορά και διάδοση, αρκετών επικίνδυνων ασθενειών (πχ λεπτοσπείρωση), αλλά και για την καταστροφή οικιακού εξοπλισμού ή και αγροτικών καλλιεργειών.

Οπότε δεν είναι παράξενο, που οι περισσότεροι προσπαθούν να τα εξοντώσουν ή τουλάχιστον να μειώσουν τον πληθυσμό τους, όταν αυτά βρεθούν στην ιδιοκτησία τους.

Τα τρωκτικά, και κυρίως τα ποντίκια και οι αρουραίοι, είναι πολύ έξυπνα ζώα και με μεγάλες αντοχές. Έτσι η εξόντωση τους δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Storm Ultra Agrolan, MSJ, Storm, Νέα Αμμοχώστου

Η λύση ενάντια στα τρωκτικά

Η εταιρεία Agrolan Ltd η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κύπρο και με υποκατάστημα και αντιπρόσωπο και στην επαρχία Αμμοχώστου, διαθέτει το Storm® Ultra, το οποίο με ένα πολύ μικρο “γεύμα” μπορεί να εξοντώσει αρουραίους και ποντίκια, συμπεριλαμβανομένων και των ανθεκτικών ειδών στη δράση των αντιπηκτικών τρωκτικοκτόνων.

Το Storm® Ultra είναι ένα σύγχρονο και εξαιρετικά ελκυστικό, αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που περιέχει τη δραστική ουσία flocoumafen σε συγκέντρωση 25 ppm (μέρη ανα εκατομμύριο) και είναι εγκεκριμένο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες χρήστες. Με μια μόνο μικρή ποσότητα το Storm® Ultra εξοντώνει αρουραίους και ποντίκια, συμπεριλαμβανομένων και των ανθεκτικών ειδών στη δράση των αντιπηκτικών τρωκτικοκτόνων.

Πλεονεκτήματα:

  • Νέα, εξαιρετικά ελκυστική σύνθεση χωρίς κηρώδη συστατικά.
  • Τουλάχιστον δυο φορές πιο ελκυστικό από τα άλλα αντιπηκτικά δολώματα της αγοράς
  • Ενός γεύματος, έτοιμο για χρήση τρωκτικοκτόνο δόλωμα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή του Storm® 50 ppm

Το Storm® Ultra είναι εξαιρετικά ελκυστικό για τα τρωκτικά ακόμη και σε περιπτώσεις ύπαρξης άλλου είδους τροφής στο χώρο. Με νέα σύνθεση χωρίς κηρώδη συστατικά και περιέχοντας πάνω απο το 80% των συστατικών του συστατικά της ανθρώπινης διατροφής, γίνεται πολύ πιο εύκολα αποδεκτό ως τροφή απο τα τρωκτικά.

Ανθεκτικό ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίες

Το Storm® Ultra είναι κατάλληλο για να παραμένει αναλλοίωτο σε ακραία υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες τόσο σε αστικές όσο και σε βιομηχανικές περιοχές.

Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε αρουραίους και ποντίκια

Με μεγαλύτερη γευστικότητα και έφεση στους αρουραίους και τα ποντίκια, το Storm®Ultra είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στις προσβολές από τα τρωκτικά επίσης ανθεκτικό στα αντιπηκτικά στελέχη*.

Με βελτιωμένη σύσταση

Το νέο Storm®Ultra είναι απόλυτα συμβατό με τους νέους κανονισμούς που διέπουν την ερασιτεχνική χρήση τρωκτικοκτόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

MSJ Agrolan Logo Agrolan, MSJ, Storm, Νέα Αμμοχώστου

Η εταιρεία Agrolan

Η AgroLan Ltd ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 μέσα από τη στρατηγική συνεργασία δύο ομίλων, από τους πιο γνωστούς, της κυπριακής οικονομίας, τον όμιλο Ιακωβίδη και τον όμιλο Λανίτη, με παράδοση δεκαετιών στον τομέα της Γεωργίας και της Φυτοπροστασίας κατέχοντας ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά, αποτελώντας ισχυρό συνεργάτη του Κύπριου ερασιτέχνη και επαγγελματία παραγωγού. Διαθέτει, επίσης, μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας από προϊόντα Δημόσιας Υγείας που εξολοθρεύουν και ελέγχουν τα επικίνδυνα παράσιτα και έντομα, καθώς επίσης προσφέρουμε στους πελάτες μας έγκυρες Γεωπονικές Συμβουλές για τη βελτίωση και ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής. Είναι μέλος του ομίλου MSJ ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω από 75 χρόνια και κατέχει ηγετική θέση σε Κύπρο και Ελλάδα στον τομέα της Υγείας, με εξαιρετικής ποιότητας γκάμα προϊόντων και φημισμένος για τις μακροχρόνιες και επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες, μεταξύ άλλων και στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα.

Η AgroLan Ltd αντιπροσωπεύει παγκόσμιους κολοσσούς της Φυτοπροστασίας όπως είναι η γερμανική BASF.

Πού θα βρείτε το υποκατάστημα της Agrolan στην επαρχία Αμμοχώστου:

Γρίβα Διγενή 39 Σωτήρα, Παγκύπριος τηλεφωνικός αριθμός: 77 77 75 67