Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ –  Πώς θα κυνηγήσετε τα 1,25 εκατ. ευρώ

80262 1 Κλήρωση, κληρωση Τζοκερ, ΟΠΑΠ, Τζόκερ, τζοκερ κληρωση, Τζοκερ ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου έχει ξεκινήσει. Εκτός από το νέο έτος, η αποψινή βραδιά αναμένεται να φέρει, όμως, και το μεγάλο έπαθλο των 1,25 εκατομμυρίων σε ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ.

Μετά από 12 συνεχόμενα τζακ ποτ, το παιχνίδι του ΟΠΑΠ βάζει απόψε «τα καλά» του με μία μεγάλη κλήρωσή που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα προβληθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, της ιστοσελίδας tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω διαδικτύου μέχρι τις 21:30. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν online εγγραφή στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Εύκολη online εγγραφή και κατάθεση δελτίων

Από υπολογιστή πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.