Το μυστικό της IKEA για τα σκεύη τους που έχουν μια εγκοπή στον πάτο

Προϊόντα της IKEA έχουμε όλοι στο σπίτι μας, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.

to mystiko tis ikea gia ta skeyi toys poy echoyn mia egkopi ston pato IKEA, ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

Προϊόντα της IKEA έχουμε όλοι στο σπίτι μας, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.

Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει διάφορα κουζινικά σκεύη για το σπίτι σας όπως ποτήρια, κούπες, πιατάκια, θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια εγκοπή στο κάτω μέρος και φυσικά δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο, ούτε για κατασκευαστικό λάθος.Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια που βρίσκεται σε πολλά σκεύη της Σουηδικής εταιρίας, δεν οφείλεται σε ελάττωμα. Κάποιοι πιστεύουν ότι βρίσκεται εκεί για να κρυώνει εύκολα το ρόφημα ή το φαγητό, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι βοηθάει να συρθεί πιο εύκολα στο τραπέζι.

Το μυστικό με τα κουζινικά προϊόντα της IKEA

Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική και την αποκαλύπτει ένας υπάλληλος της IKEA. Πρόκειται για εγκοπή, η οποία βοηθάει να μην μη λιμνάζουν τα νερά και να στραγγίζει το σκεύος και συγκεκριμένα ο πάτος του, στο πλυντήριο πιάτων.Η λεπτομέρεια αυτή οφείλεται στην προσπάθεια των σχεδιαστών να κάνουν ένα ποτήρι, μια κούπα ή ένα πιάτο πιο αποτελεσματικό και πρακτικό κατά την διάρκεια πλύσης στο πλυντήριο πιάτων.

236 IKEA, ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΣΚΕΥΗ via