Ζύγιζε 154 κιλά, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, έχασε τα 70 και αποκαλύπτει τα 10 μυστικά του

Απώλεια βάρους: Όταν ο Joe Bernstein ήταν 25 ετών, ζύγιζε περίπου 154 κιλά. Ο ίδιος είναι γυμναστής και κατάφερε να χάσει 70 κιλά.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 10 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Απώλεια βάρους: Όταν ο Joe Bernstein ήταν 25 ετών, ζύγιζε περίπου 154 κιλά. Ο ίδιος είναι γυμναστής και κατάφερε να χάσει 70 κιλά. Ο Joe ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα που περιελάβανε διατροφή και γυμναστική και τελικά τα κατάφερε να φτάσει σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παρακάτω ακολουθεί μία σχετική λίστα, με συμβουλές για να το πετύχετε και εσείς. Αναλυτικότερα:

Απώλεια βάρους: Ακολουθούν δέκα συμβουλές από τον γυμναστή που έχασε 70 κιλά

Σταματήστε να πίνετε θερμίδες: Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερο να αποφύγετε να πίνετε αναψυκτικά, χυμό και γλυκό τσάι. Ακόμη κι αν είναι η μόνη συνήθεια που επιτρέπετε στον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 22 κιλά σε 3 μήνες. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πως καταναλώνουμε 2.000 θερμίδες την ημέρα.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ξεχάστε τα έτοιμα γεύματα στη δουλειά: Πάρτε ένα ωραίο δοχείο φαγητού γεμάτο με σπιτικά και υγιεινά τρόφιμα.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 1 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Περάστε λιγότερο χρόνο στον δρόμο: Το ποδήλατο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικές ώρες για την προσωπική σας ζωή. Επίσης, θα σας κρατά πιο ήρεμους. Ο επιπλέον ελεύθερος χρόνος μπορεί να αξιοποιηθεί με γυμναστική και με υγιεινή μαγειρική.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 2 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μάθετε να μαγειρεύετε νόστιμα γεύματα: Απολαύστε την ευχαρίστηση της μαγειρικής. Οι συνταγές από το ίντερνετ, οι εκπομπές μαγειρικής και τα μαθήματα με καλούς ανθρώπους μπορούν να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το μονοπάτι του μάγειρα.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 3 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Απώλεια βάρους: Κι άλλες συμβουλές από τον γυμναστή που έχασε 70 κιλά

Προσπαθήστε να καταλάβετε την αξία του φυσικού φαγητού: Είναι καλύτερο να επιλέγετε τοπικά και φρέσκα προϊόντα που μπορούν να ανανεώσουν τη διατροφή σας και να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 4 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πάρτε έναν σκύλο: Ένα δραστήριο πρωινό περπάτημα με συντροφιά τον τετράποδο φίλο σας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό και την δραστηριότητα του εγκεφάλου σας. Δεν είναι πραγματικά αναγκαίο να πάρετε σκύλο. Το βασικό είναι να βρείτε έναν λόγο για να περπατάτε το πρωί.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 5 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αγοράστε οργανικό φαγητό: Δεν πρόκειται για την επιλογή καταστημάτων που περιέχουν προϊόντα βιολογικά ή μη γενετικά τροποποιημένα. Το θέμα είναι να αποκτήσετε τη συνήθεια να επιλέγετε τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας. Και ναι, μπορεί αυτό το φαγητό να δείχνει ακριβότερο αλλά όταν αρνηθείτε τα έτοιμα γεύματα, ο προϋπολογισμός σας θα επιστρέψει στα κανονικά του επίπεδα.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 6 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι υπόλοιπες συμβουλές:

Απώλεια βάρους – Δώστε προσοχή στην ποιότητα του κρέατος: Θα ήταν μια καλή ιδέα να αυξήσετε τον αριθμό των χορτοφαγικών σας γευμάτων. Αυτό σημαίνει περισσότερα φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, όσπρια και δημητριακά. Αν δεν είστε έτοιμοι να απορρίψετε το κρέας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την προέλευσή του.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 7 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αφήστε τις σχέσεις που σας καταπιέζουν: Αφού χώρισε με την πρώην σύζυγό του, ο Joe έπρεπε να ξαναχτίσει τη ζωή του και ήταν κάτι εντελώς νέο για εκείνον. Μια υγιεινή και συνειδητή ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ριζικά. Ο καθένας έχει μια σχέση που ήρθε ο καιρός να τελειώσει.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 8 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αλλάξτε τον εαυτό σας σωματικά και ψυχικά: Για να μην αφήσετε το βάρος να επιστρέψει, είναι σημαντικό να κάνετε κάτι παραπάνω από γυμναστική και σωστή διατροφή. Μετράει σημαντικά και η πνευματική εργασία μέσα στο νου σας: από την αρχή, όταν ξεκινήσετε να αφήνετε στο παρελθόν κάποιες συνήθειες ως τη στιγμή που συνειδητοποιείτε πως νιώθετε σαν έχετε έναν νέο εαυτό.

10 symvoyles apo enan prosopiko gymnasti poy echase 70 kila 9 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΙΛΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 via