Ανόρθωση: Ανοίγουν οι πόρτες για τους επενδυτές

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ευγένιο Χαμπουλλά, τις επόμενες μέρες θα οργανώσει συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες

Ανόρθωση, Ευγένιος Χαμπουλλάς

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα στην Ανόρθωση, καθώς θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών “Champions”. Θα γίνει η δημοσιοποίηση του ενημερωτικού δελτίου, που αφορά τη διάθεση και την προώθηση των μετοχών και όπως απορρέει από τις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης με επικεφαλής τον πρόεδρο Ευγένιο Χαμπουλλά τις επόμενες μέρες θα οργανώσει συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες. Στόχος της, να ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες τους επίδοξους επενδυτές και μετόχους, αλλά και να αρχίσει να μπαίνει χρήμα από τη διάθεση των μετοχών στα ταμεία του συλλόγου, είναι απαραίτητα για να αντιμετωπιστούν οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες της ομάδας που έχουν σχέση με όλα τα θέματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Θυμίζουμε ότι οι μετοχές πωλούνται προς ένα ευρώ η μία και θα αποφέρουν κέρδη σε όσους επενδύσουν όταν η ομάδα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα ή του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή προχωρημένο όσον αφορά ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, αλλά το όποιο ενδιαφέρον θα μπορεί να επισημοποιηθεί από σήμερα, μιας και αναμένεται να κυκλοφορήσει το ενημερωτικό δελτίο.

Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου και θα έχει και έντυπη μορφή. Μέσα από αυτό, οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου θέλουν να αρχίσουν να βάζουν χρήμα στο ταμείο τους για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες και υποχρεώσεις. Εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση από τους φίλους της ομάδας, από εταιρείες, επενδυτές αλλά και άτομα που μπορεί να μην υποστηρίζουν την Ανόρθωση αλλά να βλέπουν την αγορά μετοχών ως μία πολύ καλή επένδυση.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι αφορά την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τον Ιανουάριο για ενίσχυση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει εκφράσει θέσεις και απόψεις στη διοίκηση ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφορικά με τις σκέψεις του. Αν θα γίνει δηλαδή ενίσχυση και πόσοι παίκτες θα έρθουν. Όταν αποφασίσει ο προπονητής τι θα κάνει θα έχει συνάντηση με την εταιρεία για να συζητήσουν και το οικονομικό μέρος, έτσι ώστε να γνωρίζει πόσα χρήματα έχει στη διάθεσή του να ξοδέψει για να κάνει και τις όποιες κινήσεις επιθυμεί.

Για την ώρα η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ένα παιχνίδι όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα διατηρήσει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα της Αμμοχώστου. Εκτός πλάνου είναι ο Γκαλίτσιος που είναι τραυματίας και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μιχάλης Ιωάννου. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του 18χρονου στο αρχικό σχήμα τη φετινή περίοδο και θα είναι μία καλή ευκαιρία να δείξει κάποια πράγματα τα οποία θα του δώσουν στην πορεία μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: Goal.com.cy